Witam wszystkich 
Od jakiegoś czasu rozglądam się za kupnem nowego tv jak w temacie o przekątnej 40 cali. I powiem szczerze dostałem już boleści głowy. Cenowo chciałbym żeby nie przekroczył kwoty 3 800 zł. Bardzo ważnym elementem jest dla mnie jakość obrazu. Tv służyć miałby do oglądania kanałów nc+, filmów BD 2D/3D oraz grania x360, ps3 a w późniejszym czasie ich następcy
dotychczas posiadam tv lcd samsunga full hd, model chyba le32a551 i jako przeciętny konsument jestem z niego bardzo zadowolony ale niestety postanowiłem nabyć coś nowszego. Dotychczas po moich wedrówkach sklepowych w oczy wpadł mi model samsunga ue40es7000, jak dla mnie świetny obraz. Ale po to tu pisze, żeby usłyszeć rady ekspertów
dużo słyszałem komplementów o modelu philips 40pfl8007k. Czy to naprawdę aż tak dobry tv ? Co z jego awaryjnością i jak z wymienionym samsungiem ? Za pomoc szczerze dziękuję i pozdrawiam.

Od jakiegoś czasu rozglądam się za kupnem nowego tv jak w temacie o przekątnej 40 cali. I powiem szczerze dostałem już boleści głowy. Cenowo chciałbym żeby nie przekroczył kwoty 3 800 zł. Bardzo ważnym elementem jest dla mnie jakość obrazu. Tv służyć miałby do oglądania kanałów nc+, filmów BD 2D/3D oraz grania x360, ps3 a w późniejszym czasie ich następcy