Witam ! przegladam te forum juz od jakiegos czasu i wiem, ze podobnych watkow bylo juz sporo- przejrzalem wiekszosc- a ze ceny tych urzadzen zmieniaja sie ostatnio dosc szybko - modele ktore byly proponowane w okresie przedwakacyjnym i wakacyjnym nijak sie maja do tego co proponuje rynek dzisiejszy.
Wiem ze to sprawa trudna i szanowni forumowicze moga mi jedynie pomoc wskazac odpowiednie modele TV sposrod ktorych wybiore tego jedynego.
Jak napisalem wyzej mam do dyspozycji ledwo 3500 PLN i chcialbym zakupic TV ktory bedzie wystarczajacy do ogladania przede wszystkim TV Cyfra+ lub platforma N oraz przede wszystkim DVD, odleglosc 3-3,5 m.
Chcialbym zaznaczyc ze wazny jest obraz - nie musi byc igla - najlepszy stosunek ceny do jakosci - wiec cena tez ma znaczenie.
Oczywiscie wazna jest dla mnie gwarancja na sprzet.
Chcialbym aby sprzet byl juz gotowy do ogladania programow w HD.
Wiem ze to sprawa trudna i szanowni forumowicze moga mi jedynie pomoc wskazac odpowiednie modele TV sposrod ktorych wybiore tego jedynego.
Jak napisalem wyzej mam do dyspozycji ledwo 3500 PLN i chcialbym zakupic TV ktory bedzie wystarczajacy do ogladania przede wszystkim TV Cyfra+ lub platforma N oraz przede wszystkim DVD, odleglosc 3-3,5 m.
Chcialbym zaznaczyc ze wazny jest obraz - nie musi byc igla - najlepszy stosunek ceny do jakosci - wiec cena tez ma znaczenie.
Oczywiscie wazna jest dla mnie gwarancja na sprzet.
Chcialbym aby sprzet byl juz gotowy do ogladania programow w HD.