Witam.
Rozgladam sie po roznych modelach TV LCD i po jakims tam rozeznaniu zdecydowalem sie na kupno TV Philps z serii 32PF
... i tu powstaje pytanie?
Jaki model?
Na czym mi zalezy?
Cena do 4,5kPLN
mozliwosc podlaczenia do kompa
Sygnal TV z kablowki
DVD z divix
Ogladalem modele 32PF7320
32PF3320
32PF5320
32PF5321
Rozpietosc innych modeli jest duza. Ogolnie jakos sie skupilem na Philipsie.Nie wiem. Moze to blad. Bedzie mi ktos doradzic co mialbym wybrac?
Wiadomo ze byloby dobrze aby byl model najlepszy.
Nie skupiam sie na HDMI czy HD READY bo do nastepenego etapu zycia z tv to pewnie zmienie go.
Chodzi mi glownie o podlacznnie go do kompa. Nie wiem przez jakie lacze
DVI czy PC (bo do konca nie wiem czym one sie roznia) i mozliwosci ustawienia obrazu z kompa zeby byl ok.
DVD standard - poprzez SCART albo inaczej.
Moze ktos udzielic rad i porad w tej kwestii ?
Bede dzwieczny
Pozdrawiam serdecznie forumowiczow
Moze Philips to zle rozwiazanie ale jak patrze na roznorodnosc modeli i wykonan roznych firm to wizualnie te modele najbardziej mi sie podobaly.
Dzieki za informacje.
Jeszcze raz pozdrawiam.
Agrest:blagam:
Rozgladam sie po roznych modelach TV LCD i po jakims tam rozeznaniu zdecydowalem sie na kupno TV Philps z serii 32PF
... i tu powstaje pytanie?
Jaki model?
Na czym mi zalezy?
Cena do 4,5kPLN
mozliwosc podlaczenia do kompa
Sygnal TV z kablowki
DVD z divix
Ogladalem modele 32PF7320
32PF3320
32PF5320
32PF5321
Rozpietosc innych modeli jest duza. Ogolnie jakos sie skupilem na Philipsie.Nie wiem. Moze to blad. Bedzie mi ktos doradzic co mialbym wybrac?
Wiadomo ze byloby dobrze aby byl model najlepszy.
Nie skupiam sie na HDMI czy HD READY bo do nastepenego etapu zycia z tv to pewnie zmienie go.
Chodzi mi glownie o podlacznnie go do kompa. Nie wiem przez jakie lacze
DVD standard - poprzez SCART albo inaczej.
Moze ktos udzielic rad i porad w tej kwestii ?
Bede dzwieczny
Pozdrawiam serdecznie forumowiczow
Moze Philips to zle rozwiazanie ale jak patrze na roznorodnosc modeli i wykonan roznych firm to wizualnie te modele najbardziej mi sie podobaly.
Dzieki za informacje.
Jeszcze raz pozdrawiam.
Agrest:blagam: