Jaki kupić telewizor 3D 42 cale??

bseweryn7

New member
Witam wszystkich na forum.

Chciałbym prosić was o radę potrzebuje telewizor, zdecydowałem się na tv z 3D i teraz nie wiem co wybrać z tego gąszczu telewizorów.

Moim typem był LG 42LM660S no a teraz szczerze mówiąc sam nie wiem bo przeczytałem test Philipsa 42PFL 6007 i Toshiba 42VL963 i sam nie wiem co o tym myśleć:roll:.

Jeśli chodzi o przeznaczenie to oglądanie filmów głównie przez USB, komputer i puki co, bo się przeprowadzam i tylko będzie naziemna tv.

Cena max 3300. Warunek kolejny nic większego niż 42 cale.

Co do funkcji to zależy mi skoro już tyle się wydaję żeby internet działał po prostu poprawnie, bo zdaję sobie sprawę ze to tylko tv a nie komputery. Proszę o propozycje za i przeciw.

Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje.

Pozdrawiam Bartek.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Philips spokojnie Ci się mieścio klasy Premium czyli 42PFL 6007. I nic tu nie muli.
=======================================
Potwierdzam znakomitą jakość wykonania tego TV. Elementy aluminiowe świetnie pasują i robią wrażenie. Cały TV sprawia wrażenia bardzo solidnego. Jest dosyć ciężki.

=======================================

Byłem. Zobaczyłem. Zakochałem się
Panowie akurat go odpakowywali, podpięli włączyli, NIE INSTALOWALI nic i....
Gały nam wyszły po zobaczeniu wbudowanego dema, oraz po projekcji kilku filmików HD/3D/BlueRay.
Coś niesamowitego, sprzedawca przyznał, że to TV z NAJLEPSZYM obrazem w salonie. Potraktowałem to jako zachęta do zakupu ale gość bez słowa wziął testowe filmiki i po kolei puszczał je na Samsungu, LG, Soniaku... Takiej palety barw, takiej ostrości i takiej płynności nie miał żaden inny.
Ten Philips był oczywiście najdroższy, ale cena była zdecydowanie adekwatna do tego co pokazał.
Jedyna wada to ta matryca, która dosyć mocno odbijała bądź co bądź jasny sklep z kontrastowym tłem. No i podstawa mogła by być z funkcją powieszenia na ścianie.
Później wrzucę fotki, póki co zostałem wbity w ziemie

========================================
To tylko ostatnie wpisy o Philipsie .
http://www.hdtv.com.pl/forum/philip...ips-czyli-nowa-jakosc-w-klasie-premium-7.html

Philips:
- dodatkowy wbudowany głośnik
- Dual games
- Procesor DUal Core
- Ambilight
- równiejsze podświetlenie matrycy
- 4 okulary w komplecie
- mniejszy input lag
- mniejszy pobór energii (Eisa nagroda)
European Green TV 2012-2013 - Philips 55PFL6007 | EISA - The European Imaging and Sound Association
- lepsza czerń
- wzorcowe blokowanie szumów.
- rewelacyjna płynność obrazu
http://www.hdtv.com.pl/forum/philip...ilips-czyli-nowa-jakosc-w-klasie-premium.html - tu masz test poczytaj.
- świetny design (bezramkowy)
- obsługa extra z poziomu Androida.

http://www.hdtv.com.pl/forum/relacj...prezentacji-nowosci-pfl-6007-7007-8007-a.html - tu masz jeszcze inne możliwości tego telewizora.
Na dniach przybędą nowe widgety więc będzie i pod tym względem super .

Lepszego w tej klasie nie dostaniesz.
Ale wybór należy do Ciebie.

bseweryn7

New member
Mam jeszcze pytanie jak sobie ten Philips radzi z USB z filmami, napisami?? generalnie waham się właśnie między tym Philipsem a LG? Jakieś inne propozycje Panowie/Panie? oraz jak zamontować na ścianie bo mam już taki wysięgnik do tv gdyż tak na wprost się nie dało czy ten philips da się normalnie zawiesić??

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Da się powiesić. Info masz w wątku.
Różnice zdecydowanie na korzyść Philipsa. Ale decyzja należy do Ciebie.

Do góry