jaki kabel hdmi?

vegan

New member
witam!
prosze o pomoc w wyborze kabli hdmi do n-ki oraz ps3! dlugosc 1,5m w cenie 100zl max 150zl (za sztuke). tv lcd sharp aquos 42dh77e. z gory wielkie dzieki!

vegan

New member
chce sie jeszcze upewnic! czy ten kabel ihdmi elboxa zapewni mi ostry i wyrazisty obraz bo glownie na tym mi zalezy, zeby nie bylo zadnych szumow i zaklocen? wczesniej zasiegalem jezyka w tzw. salonach specjalistycznych i polecali mi przewaznie kabel firmy wireworld, czytalem tez pobieznie niektore watki na forum i polecany byl w tej cenie kabel techlinka z serii xs z filtrem.

Klisman1987

New member
Temat kabli to juz byl tu milion razy. Ja mam kabel za 40zl i nie ma żadnych zakłóceń itd itp. Przy 1.5m kablu nie zauważysz różnicy między kablem za 40zl a 150zl. Zwrócić należy tylko uwagę na wykonanie i najlepiej jak by mial pozlacane końcówki.

JackS.

New member
Bez reklam
vegan napisał:
chce sie jeszcze upewnic! czy ten kabel ihdmi elboxa zapewni mi ostry i wyrazisty obraz bo glownie na tym mi zalezy, zeby nie bylo zadnych szumow i zaklocen?
Oczywiście, że iHDMI zapewnia ostry i wyraźny obraz. Sam korzystam z takiego kabla. Mam n-kę i PS3. Producent tych kabli gwarantuje idealny transfer sygnału wizyjnego o paśmie nawet dwa razy większym niż to, jakie jest w stanie generować PS3 podłączona do takiego telewizora jak ten Twój.

Dodatkowo kabel iHDMI zagwarantuje Ci, że nbox nie będzie wyświetlał komunikatu "problem HDCP" gdy tylko zgasisz telewizor. Ta cecha kabla iHDMI daje możliwość bezproblemowego korzystania z nradia i z wyjścia component również wtedy, gdy telewizor podłączony do wyjścia HDMI jest zgaszony.

Ostatnia edycja:
Do góry