Jak w temacie co polecacie 1 TB do 300 zł
S SZAMER New member Maj 25, 2016 #1 Jak w temacie co polecacie 1 TB do 300 zł Ostatnia edycja: Maj 25, 2016
Dubek Member Bez reklam Maj 25, 2016 #2 Tak naprawdę to każdy będzie praktycznie taki sam. Kup taki jaki Ci się będzie podobał.
S SZAMER New member Maj 25, 2016 #3 Czy ktoś próbował podłączyć do tego telewizora Dysk SSD bo według instrukcji sony obsługuje tylko HDD
Czy ktoś próbował podłączyć do tego telewizora Dysk SSD bo według instrukcji sony obsługuje tylko HDD
R Razahell New member Maj 26, 2016 #4 ja proponuje dysk z zewnetrzym zasilaniem... w tej chwili widze promo w euro Seagate Expansion Desktop 2TB USB 3,5" 3.0 za 299pln
ja proponuje dysk z zewnetrzym zasilaniem... w tej chwili widze promo w euro Seagate Expansion Desktop 2TB USB 3,5" 3.0 za 299pln
C cezary69 New member Bez reklam Maj 26, 2016 #5 SZAMER napisał: Czy kto próbował podłšczyć do tego telewizora Dysk SSD bo według instrukcji sony obsługuje tylko HDD Kliknij aby rozwinąć... A po co Ci dysk ssd przy tv? Tak długo wczytuje filmy z hdd? Ja tego u siebie nie zauważyłem, a na dysku 1,5Tb już prawie końcówka miejsca.
SZAMER napisał: Czy kto próbował podłšczyć do tego telewizora Dysk SSD bo według instrukcji sony obsługuje tylko HDD Kliknij aby rozwinąć... A po co Ci dysk ssd przy tv? Tak długo wczytuje filmy z hdd? Ja tego u siebie nie zauważyłem, a na dysku 1,5Tb już prawie końcówka miejsca.