Jaki amplituner do jamo c 607?

MR.XYZ

New member
Witam
Sprawa wyglada tak ,w ostatnim czasie wymienilem w moim kinie domowym kolumny z jamo s 606 na jamo c 607 i wszystko fajnie , ale musze tez wymienic stary amplituner harman kardon AVR 145 bo wiem ,ze nie wyciaga on z kolumn wszystkiego.
Nie wiem co wybrac bo oferta jest dosc duza czy dalej harman'a czy moze cos innego?
-pokoj ma okolo 20m2
-budzet na ampli okolo 2400zl
(nie chce niz uzywanego)

Ostatnia edycja:

Pawel_Sz85

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jeśli chcesz zostać przy Harmanie to masz avr270. Ciekawą propozycją jest też Marantz 5007. Teraz jest w przystępnych cenach. Najlepiej wybierz się na odsłuch i sam porównaj kilka modeli.

Pawel_Sz85

Klub HDTV.com.pl
VIP
Z Pioneerem miałem mało styczności. Porównywałem niskie modele i mnie nie przekonały. Lepiej wypadał Denon i Yamaha. Yamaha zagra ostrzej i przestrzennie. Trochę lepiej wypada w 5.1 niż w stereo. Ja bym na Twoim miejscu dozbierał kasy do modelu 775 lub szukał starszego 773. Co do cen napisz do blackninja ma dobre oferty.

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Witam
Sprawa wyglada tak ,w ostatnim czasie wymienilem w moim kinie domowym kolumny z jamo s 606 na jamo c 607 i wszystko fajnie , ale musze tez wymienic stary amplituner harman kardon AVR 145 bo wiem ,ze nie wyciaga on z kolumn wszystkiego.
Nie wiem co wybrac bo oferta jest dosc duza czy dalej harman'a czy moze cos innego?
-pokoj ma okolo 20m2
-budzet na ampli okolo 2400zl
(nie chce niz uzywanego)
Z takim budżetem to nowego AVR270, u mnie gra ze Studio 180 i radzi sobie bardzo dobrze.

Do góry