miro3261970
New member
Witam wszystkich bardzo serdeczne. Jestem początkującym wiedz proszę o wyrozumiałość. Prosił bym Państwa o pomoc w doborze amplitunera, głośnika centralnego,okablowania (jakiej firmy) oraz telewizora. Posiadam 2szt. stx fx-300 oraz 4szt. stx mx-140 jaki amplituner do tego zestawu? Osobiście myślałem nad Pioneerem seria sc lx ale jaki? ponieważ podoba mi się jego wykończenie oraz posiadam konsolę (cdj mixer też tej firmy) na amplituner mogę przeznaczyć za używany 2500-3500zł (wolę sprzed z wyższej półki używany niż nowy bo za te pieniądze nowego nic nie kupię godnego polecenia), oraz jaki bluray też Pioneer 1500-2000zł
Pomieszczenie to salon 5x7m2 słucham dużo muzyki 50% filmy40% 10%gry.
Do tego zestawu jaki głośnik centralny mogę przeznaczyć 500-1000zł za nowy? Jakiej formy kable hdmi długość do 2m? Subwoofer jaki posiadam to Dayton audio 15" Ultimax
wzmacniacz do niego to Dayton audio SPA1000
obudowa zamknięta polecana przez producenta
Posiadam konsolę PS3 dlatego myślałem nad sony (bardzo podoba mi się wykończenie aluminiowa ramka) 47-55" ok4000-6000zł ale jaki model 805 czy 905 ponieważ dwa telewizory stały koło siebie i w 805kolory były żywsze zapytałem dlaczego ponieważ w 905 jest płynne przechodzenie kolorów (tak mi powiedział sprzedawca)
Proszę o wyrozumiałość i opinie porady oraz pomoc w doborze amplitunera,bluraya,kabli,głośnika centralnego oraz tv.
czy jest ktoś kto mógł by mi pomóc wyborze sprzętu do tych głośników???
Pomieszczenie to salon 5x7m2 słucham dużo muzyki 50% filmy40% 10%gry.
Do tego zestawu jaki głośnik centralny mogę przeznaczyć 500-1000zł za nowy? Jakiej formy kable hdmi długość do 2m? Subwoofer jaki posiadam to Dayton audio 15" Ultimax
wzmacniacz do niego to Dayton audio SPA1000
obudowa zamknięta polecana przez producenta
Posiadam konsolę PS3 dlatego myślałem nad sony (bardzo podoba mi się wykończenie aluminiowa ramka) 47-55" ok4000-6000zł ale jaki model 805 czy 905 ponieważ dwa telewizory stały koło siebie i w 805kolory były żywsze zapytałem dlaczego ponieważ w 905 jest płynne przechodzenie kolorów (tak mi powiedział sprzedawca)
Proszę o wyrozumiałość i opinie porady oraz pomoc w doborze amplitunera,bluraya,kabli,głośnika centralnego oraz tv.
czy jest ktoś kto mógł by mi pomóc wyborze sprzętu do tych głośników???
Ostatnio edytowane przez moderatora: