Jaki Amp z podświetlanym pokrętłem i klawiaszami

ernet

Active member
Bez reklam
Jaki Amp 5.1 , głównie do muzy,średniej klasy, z podświetlanym pokrętłem i klawiaszami ?
Wiem,że mało jest takich.... .

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Co masz na mysli piszac podswietlane klawisze, chodzi Ci o te na ampli, czy na pilocie?
Jezeli na ampli, to nie sadze aby takie byly, ja bynajmniej nie kojarze. Jezeli chodzi o potencjometr, to Harman.

ernet

Active member
Bez reklam
Miałem na myśli podświetlane klawisze na urządzeniu. Właśnie z tym jest głównie problem.... aż dziwne,
że - chyba - nikt na to nie wpadł :-(

Niedziu82

New member
Onkyo TX-NR 809 i wyższe modele podświetlane pokrętło z możliwością wyłączenia podświetlania z poziomu pilota. Podświetlane klawisze na ampku-brak. Na pilocie jak najbardziej :)

ernet

Active member
Bez reklam
Dzięki za odpowiedzi..... sytuacja jednak zmienia się dynamicznie :) Otórz amplituner STEREO FM lub do kina domowego ( ale tego nie wykorzysta ) ma być jednak nie dla mnie, a dla ojca. W tej sytuacji najważniejszy staje się wyświetlacz dwuliniowy i jak największy.Wiadomo, aby było jak najlepiej widać. Jakość dźwięku jest elementem drugoplanowym.Podobnie ,jak wszystkie pozostałe funkcje, np. ethernet itd.Może też to być poprzedni model.
Czyli:( mozliwie )duży wyświetlacz dwuliniowy, może być niskiej mocy, gniazdo USB z przodu.
Ja znalazłem tylko ONKYO TX-8050, ale to zdecydowanie za drogo.
HARMAN KARDON AVR 70... ale nie wiem czy ma wyświetlacz dwuliniowy

Ostatnia edycja:
Do góry