tomassek napisał:Witam
Jestem tutaj nowy, do tej pory czytalem bo sam chcialem kupic.
Kup sobie juz cos z nowej serii. Ja dlugo szukalem LE32N71B i wlasnie wczoraj bylem w sklepie w celu dalszych poszukiwan i znalazlem i kupilem calkiem cos innegoMam LE32R82B
Powiem ze jestem w szoku, TV z kablowki UPC ma jakosc powalajaca, wszystkie inne zostaja daleko z tylu, odpalilem gre HDReady - TESTDRIVE ULTIMATE - pelen wypas (obsluguje tryb HDR i rozdzielczosc 1360x768 ). Kontrast 8000:1, nowoczesny wyglad (fakt ze ten blyszczacy czarny plastik nie kazdemu sie podoba), podswietlane kilka guzikow na pilocie, pilot uniwersalny do kilku urzadzen mozna go zaprogramowac. 3X HDMI, brak niebieskich wnerwiajacych diodek (ktore notabene mozna bylo wylaczyc - tu jest delikatna czerowna jak sie wylaczy TV). Podlaczylem sobie PC'ta i wlasnie pisze tego posta ogladajac go na TV (musisz uwazac bo nie wszystkie kabelki DSUB od komputerow do monitorow pasuja - ja sprawdzilem 3 i dzialal tylko taki jeden najgrubszy kabel). Ogolnie wypas.
Jedyny minus to nie podoba mi sie dzwiek SRS TruSurround - ale moze cos mam zle ustawione, zreszta plan mam podlaczyc to pod dvd sony z dolby digitall wiec olalem to.
Jakby co to moge troche fotek podeslac z gry.
Pozdrowka
tez chcialem go kupic. Najpierw wlasnie chailem kupic stara Nke ale jak sie dowiedzialem ze to stary model i wchodza nowe to poczekalem. Pozniej wlasnie chcialem ta rke co ty masz ale teraz sie zastanawiam czy nie poczekac jeszcze troche na nowa Mke... Ktos wie kiedy beda w sklepach?