jaka plazma ? pv60 / pv600

JaCkyLL

New member
Smartek napisał:
Skoro juz mowa o wygladzie - w zestawie (jesli to prawda) zapewne jest normalna (ta tansza, plastikowa) podstawka, przy ktorej pv60 DOPIERO wyglada okropnie...

Smartek ... a Ty jak masz umocowaną swoją pv60 ? jakas niestandardowa podstawka czy moze przytwierdziles ją jakoś do sciany ? :) jakis patex fix :D

i napisz mi ile taka przyjemnosc Cie kosztowala ? i moze podpowiedz skad wziales plasme ? Kiki ??

j

tomaszek

New member
JaCkyLL napisał:
tomaszek ... wszystko sie zgadza ... tyle ze ceny takie jakie sugeruje panasonic polska to 6.999,00 i 8.999,00
a to chyba zasadnicza roznica jesli idzie o dwa tv rozniace sie znacznie designem i kilkoma jak ja to nazywam bajerami

Wszystko zależy od "punktu siedzenia" :D Jak się ma żonę - plastyczkę, to design urasta do sporego argumentu :D . A z żoną - wiadomo powszechnie - zadzierać nie warto :D .

Pozdrawiam

Smartek

New member
JaCkyLL napisał:
Smartek ... a Ty jak masz umocowaną swoją pv60 ? jakas niestandardowa podstawka czy moze przytwierdziles ją jakoś do sciany ? :) jakis patex fix :D

i napisz mi ile taka przyjemnosc Cie kosztowala ? i moze podpowiedz skad wziales plasme ? Kiki ??

j
Pisalem - mam podstawke metalowa - obrotowa.

Sa dwie:
Plastikowa, w ksztalcie "E" (tak, moja wyobraznia..) i moja, ktora prezentuje sie w ten sposob:
dsc00490hi2.jpg

Wybaczcie jakosc, ale z komorki.

pierwsza okolo 400zl, druga okolo 700zl, a plazme mam ze sklepu internetowego (wtedy najtanszy ze skapiec.pl, mialem wziac od kikiego, ale tam byly duzo tansze).

Pzdr

Do góry