Witajcie,
Stoję przed zakupem TV i pomimo, że czytam forum od wielu dni wciąż mam problem z wyborem.
Moje warunki:
Jakie masz warunki? - pokoj ok:20m2
jaki sygnał ? - na razie sygnal ze zwykłej kablówki osiedlowej, za chwile z cyfrowego Dialogu, tez DVD i moze BR w przyszłości
jaka odległość od ekranu ? - 3m do 3.5m
Preferowana wielkość matrycy - 40" - 42''
jaka klasa cenowa? - Do 3500zl (max 4tys zl)
Jaki rodzaj TV(LCD/Plazma)- bylem przekonany do Plazmy, ale LCD np. Sharpa, Toshiby czy Philipsa mi namieszały w głowie
Marka- Panasonic,Toshiba,Sharp,JVC,Philips
więcej oglądasz w dzień czy w nocy? - raczej popołudniami i wieczorami
jakie masz nasłonecznienie pokoju ? - Normalne,TV stanie bokiem do okna od strony zachodniej
ile osób zasiada przed telewizorem? - 2 najczesciej
Jaki masz ulubiony program? - filmy, naukowe, publicystyka
jaki masz telewizor? - na razie brak
Ma stać czy wisieć? - stać
Czego oczekujesz od telewizora ? - Przede wszystkim dobrego obrazu,z dobrym dźwiękiem, z dobra ostroscia i kolorami, z dobrym skalowaniem
Po przeczytaniu wielu wątków zastanawiam się nad Panasonikiem 42s10e, Sharpem 42dh77, Philipsem 42PFL8404H, Toshiba
Pomóżcie proszę, bo dylemat mam ogromny, a wybrać muszę stosunkowo szybko.
Pozdrawiam.
Stoję przed zakupem TV i pomimo, że czytam forum od wielu dni wciąż mam problem z wyborem.
Moje warunki:
Jakie masz warunki? - pokoj ok:20m2
jaki sygnał ? - na razie sygnal ze zwykłej kablówki osiedlowej, za chwile z cyfrowego Dialogu, tez DVD i moze BR w przyszłości
jaka odległość od ekranu ? - 3m do 3.5m
Preferowana wielkość matrycy - 40" - 42''
jaka klasa cenowa? - Do 3500zl (max 4tys zl)
Jaki rodzaj TV(LCD/Plazma)- bylem przekonany do Plazmy, ale LCD np. Sharpa, Toshiby czy Philipsa mi namieszały w głowie
Marka- Panasonic,Toshiba,Sharp,JVC,Philips
więcej oglądasz w dzień czy w nocy? - raczej popołudniami i wieczorami
jakie masz nasłonecznienie pokoju ? - Normalne,TV stanie bokiem do okna od strony zachodniej
ile osób zasiada przed telewizorem? - 2 najczesciej
Jaki masz ulubiony program? - filmy, naukowe, publicystyka
jaki masz telewizor? - na razie brak
Ma stać czy wisieć? - stać
Czego oczekujesz od telewizora ? - Przede wszystkim dobrego obrazu,z dobrym dźwiękiem, z dobra ostroscia i kolorami, z dobrym skalowaniem
Po przeczytaniu wielu wątków zastanawiam się nad Panasonikiem 42s10e, Sharpem 42dh77, Philipsem 42PFL8404H, Toshiba
Pomóżcie proszę, bo dylemat mam ogromny, a wybrać muszę stosunkowo szybko.
Pozdrawiam.