BitTornado
New member
Jaka jest roznica pomiedzy: Panasonic DMP-BD45,DMP-BD65,DMP-BD85
NOWY FIRMWARE DLA MODELI DMP BD 45,65,85
DMP-BD45/65/85 Firmware Download (Europe/UK/CIS/Oceania/Middle East) | Blu-ray Disc Player | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
DZiala MKV z USB,DVD-R (720p)
To wycie i terkotanie to chyba feler egzemplarza(mam akurat BD570) ale zaniepokoiłeś mnie tym co jest nie tak z nagrywanymi płytami bo nic takiego do tej pory nie zauważyłem. Mógłbyś trochę to wyjaśnić -"jesli sa wiecej niz jedna wersja filmu na plycie to przeskakuja sceny". A tak poza tym to z zamianą na Panasa chyba musisz się liczyć , że za wiele formatów na nim nie odtworzysz. Uważaj bo miałem BD60 i sie z radością go pozbyłem właśnie na LG. I jak jest po zmianie softu z odtwarzaniem dysków w NTFS, czy ktos juz sprawdzał ?
Witam.Potwierdzam-po aktualizacji firmware do1.70 mój BD65 bez zająknięcia odtwarza MKV(720p1080p) jak również DivxHD z USBk:
jak widzi plik to powinien odpalic,chyba ze ten plik mkv jest uszkodzony,sprubuj go tym przemuxowac i odpal jeszcze razhttp://www.videohelp.com/download/mkvtoolnix-unicode-3.0.0-setup.exeMasz jakieś dodatkowe ustawienia czy na default? Ja mam soft 1.70, widzi mi plik mkv na USB klikam na niego na wyświetlaczu napis PLAY a na ekranie nic się nie dzieje.
Nie mam żadnych dodatkowych ustawień.Myślę że obsługa mkv nie jest jeszcze do końca dopracowana.Ostatnio miałem podobną sytuację,po włączeniu i włożeniu usb wyświetliła się cała zawartość pena(3 pliki mkv),po kolejnym odtworzeniu każdego z plików,chcąc odtworzyć ponownie plik pierwszy miałem podobnie jak ty-czyli film niby się załadował ale obrazu nie było.Był tylko dżwięk.Pomaga restart odtwarzacza.Wczoraj zassałem kilka trailerów,wszystkie pliki widział ale dwóch(1080p)nie odtworzył-ładowanie pliku-play i powrót do menu.to tyleMasz jakieś dodatkowe ustawienia czy na default? Ja mam soft 1.70, widzi mi plik mkv na USB klikam na niego na wyświetlaczu napis PLAY a na ekranie nic się nie dzieje.