Jaka będzie gama telewizorów firmy TPV -Philips na rok 2013

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Wiemy już , jaką gamę telewizorów na rok 2013 zaprezentowały firmy Sony , Samsung , Panasonic , Sharp .
Mnie interesuje co ma "w zanadrzu":neutral: do zaoferowania firma TPV-Philips na rok 2013 .
Prawdopodobnie dowiemy się tego w lutym 2013 r. na konferencji tej firmy w Barcelonie , gdzie
firma przedstawi zapewne swoje nowe propozycje , jakie wejdą do produkcji , a zobaczyć je będzie
można stopniowo , najwcześniej od lipca 2013 .

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Karpaj

New member
Bez reklam
W sumie czekamy już tylko na Philipsa, Toshibę i LG.

I dwie rzeczy - pierwsza to coraz więcej 39" i 50". Druga - to prawie brak 46/47".

Karpaj

New member
Bez reklam
Ja czekam na 55" z pasywnym 3D i Ambilight Spectra3.
Marna szansa. Philips jest bardzo zadowolony ze swojej aktywnej technologii 3d. Szybciej pewnie pojawi się w ich ofercie tv z 3d bez okularów (sądzę że za 3lata uda im się osiągnąć poziom technologii zaprezentowanej przez Toshibę, lub będą te firmy ze sobą współpracować na tym polu, tak żeby to 3d było lepsze jakościowo od zwykłego okularowego - wtedy sukces będzie pełny.

przemo73

New member
Bez reklam
Wiesz, już mają taki model ale w 47 calach (6877). Wersję z pasywnym 3d i 55" też mają (6007). Wystarczy "tylko" to połączyć i przynajmniej ja będę szczęśliwy... ;)

Do góry