W autobusie również nie wolno TV przewozić (był taki film o tym na YT)
A że nie wolno wozić TV w autobusach? Tego to nie wiedziałem.
oj głupoty piszecie z tym autobusem, ja przewoziłem swojego Full LEDowego Samsunga i jakoś nic się nie stało - dodam, że przewoziłem go darmowym autobusem
A jaki model Samsunga był full led?
w pionie na tylnym siedzeniu,dobrze go przypnij,taśmą,pasami,czy jakimś sznurem he he,panelem do przodu żeby w tylne siedzenie nie uderzał i finito,w kartonie nawet poucinanym i poowijanym taśmą samoprzylepną,ale nie w poziomie,większa szybkość,spory dołek albo jakiś zajec i matryca poza ramą w częściach.Witam
Muszę przewieć plazmę LG 50" (waży ok 22kg) na dystansie 650km. Z czego 400km to autostrada, 100km przyzwoita równa droga, a ostatnie 150km... hmm, typowa polska droga, jak się dobrze omija dziury to równa.
I teraz pytanie, mam dwie opcje załadunku, poziomo w kartonie (praktycznie idealnie równa, pozioma podłoga w kombi), albo jakaś kombinacja na pionowo bez kartonu. Na pionowo pewnie by weszła np z dolnymi styropianami. Co waszym zdaniem będzie bezpieczniejsze dla plazmy?
PS. jako że na 99% jest to jej ostatnia podróż i nie będę wiećej potrzebował kartonu itp, to zastanawiam się czy nie zapakować jej w karton, wyjąć górne styropiany po czym obciąć jakieś 15 cm górnej części pudła... wtedy wjdzie do bagażnika na stojąco. Boję się tylko o to czy pudło się nie "rozjedzie" przy wkładaniu itp.
Z góry dzięki.
I teraz pytanie, mam dwie opcje załadunku, poziomo w kartonie (praktycznie idealnie równa, pozioma podłoga w kombi), albo jakaś kombinacja na pionowo bez kartonu. Na pionowo pewnie by weszła np z dolnymi styropianami. Co waszym zdaniem będzie bezpieczniejsze dla plazmy?