A... napisał:Do tego wszystkiego trzeba jeszcze w WMP kliknąć Biblioteka ----> Udostępnianie multimediów ----> Udostępnij moje multimedia ----> wybrać Nieznane Urządzenie -----> Zastosuj -----> OK.
Powinno teraz działać.
Tiberium napisał:Oka mam tak jak pisal Beamer biale okienko media player z nazwa mojego kompa w menu ps3 w photo,music i video - widzi moj komputer ;] ale po kliknieciu na jedno z nich "Acces to hte media server is not allowed.It is possible that the system name for this ps3 system. "PS3-506",has not been registered.
Check the settings for the media serwer "
No i jestem w takim miejscu... nie wiem gdzie mam cos zarejstrowac, czy gdzie pozwolic mu z tego kozystac, albo gdzie ten setting media serwer...
Super. Skoro widać w menu XMB PS3 ikonkę WMP to urządzenia widza się. Super.
Teraz tylko upewnij się że w opcjach WMP: zakładka "biblioteka" (media library)----> konfiguruj udostępnianie masz zaznaczone "udostępnij moje media dla:", a w bialym polu poniżej masz ikonę "nieznane urządzenie" (unknown device"). W tym białym polu powinieneś mieć widoczne ikony z nazwami urządzeń, ktorym chcesz udostępnić media z WMP w twojej sieci domowej. WMP widzi tam PS3 jako Unknown device i musi być zezwolenie na udostępnianie temu urządzeniu mediów w opcjach WMP, ktore wyżej podałem.
Możesz też spróbować najnowszego Winampa (w opcjach instalacyjnych poleć zainstalować Winamp Remote), ktory wymaga ZERO konfiguracji z PS3.
Oka mam tak jak pisal Beamer biale okienko media player z nazwa mojego kompa w menu ps3 w photo,music i video - widzi moj komputer ;] ale po kliknieciu na jedno z nich "Acces to hte media server is not allowed.It is possible that the system name for this ps3 system. "PS3-506",has not been registered.
Check the settings for the media serwer "
No i jestem w takim miejscu... nie wiem gdzie mam cos zarejstrowac, czy gdzie pozwolic mu z tego kozystac, albo gdzie ten setting media serwer...
edit:
Udalo sie![]()
w windzie poprostu musialem pozwolic na stremowanie i tyleposzlo:krol: