Jak podlaczyc kino domowe Samsung z Telewizorem LG aby dzialaly wsyzstkie glosniki

Emilmaj90

New member
Przeszukalem wszystkie opcje w dekoderze, tv i kinie i wlasciwie nic się nie zmienilo.. na zdjęciach dosylam wszystkie opcje jakie mam w ustawieniach kina, już sam nie wiem co z tym zrobić aby zaczelo grac

Attachments

• 20160209_164826m.jpg
    20160209_164826m.jpg
    148,4 KB · Wyś: 704
  • 20160209_164847m.jpg
    20160209_164847m.jpg
    141,4 KB · Wyś: 1203

Emilmaj90

New member
Dodam jeszcze zdjecie pilota, dźwięk na kinie działa mi dopiero po nacisnieciu bialego przycisku w lewym dolnym rogu ( tv sound ), na auxie ani zadnej innej funkcji nie działa przy oglądaniu normalnej tv.. na teście w opcjach kina graja normalnie wszystkie glosniki

Wiesiek19

Active member
Bez reklam
Zielony "B" - DSP EQ..... O ile numeracja stron instrukcji po ang odpowiada tej po polsku to na stronie 36 masz opis co daje DSP/EQ. Kolejne naciskanie przełącza tryb dźwięku. I chyba 5 daje M-stereo.... Sprawdź patrząc na wyświetlacz w KD....

Ostatnia edycja:

Emilmaj90

New member
Powiem tak, przyciskałem wszystko i to zupełnie nic nie dawalo, zmienialo jedynie tony, basy itp. ..ale jest sukces, nie wiem co dokładnie zrobiłem ale odlaczylem wszystkie kable od tv i kina, podlaczylem na nowo i zaczelo wszystko grac :) także już jest wszystko ok. dzięki wielkie za pomoc

Do góry