Jak najlepszy TV (22 cale 1100 zł) :)

Playfair

New member
Witam,

Szukam jak najlepszego telewizora z 22, 24 i ewentualnie 26 cali do kwoty 1100 zł
Powinien on mieć:
- rozdzielczość - 1920x1080 (Full HD),
- DVB-T+ (MPEG4) (raczej jest standardem),
- HDMI, USB, WiFi,
- przeglądarka internetowa (Smart TV)
- możliwość oglądania DivX z pendrive bądź dysku zewnętrznego, oraz dobrze by było gdyby miał możliwość nagrywania obrazu z telewizora na pendrive (jak nie to wielkiej tragedii nie będzie :D)
- jeśli chodzi o markę to najbardziej skłaniam się do Samsunga bądź Sharpa..

Na razie udało mi się znaleźć jeden model, który jako tako spełnia moje wymagania, to : Samsung UE22ES5400 proszę o jego ocenę oraz oczywiście nowe propozycje. :grin:

Mam jeszcze pytanie czy internet bezprzewodowy z play z modem wifi Huawei E586 będzie dobrze spełniał wymagania internetowe tego Samsunga UE22ES5400 ? Może będzie muliło albo wogóle nie będzie chodził?

Z góry dziękuje za każdą pomoc :)

Pozdrawiam

Playfair

ROMAN38

Active member
Bez reklam
Człowieku !!! szkoda oczu na takie przekątne, już weź chociaż 32 cale
LCD PHILIPS 32PFL3606H

za 1200 zł- Full HD LCD.

Ostatnia edycja:

Karpaj

New member
Bez reklam
No to niestety - ale wyboru wielkiego nie masz. Albo w/w Samsung, albo Sone 22ex550, ale bez full hd, albo Toshiba 23RL933, ale bez wbudowanego wi-fi.

Krzysiek1024

New member
Słabo, jak się patrzy w niektóre przeglądarki to same stoliki pokazuje. Pozostaje Ci wybrać to co znalazłeś, albo zmienić budżet zakupu. Zauważyłem, że teraz to mało kto szuka takich małych telewizorów, raczej większe.

Do góry