Bez obawNo to ładnie. Ja zawsze przecieram ścierką i wodą z płynem do naczyń. Pewnie już powłoki nie ma![]()
Czy jest to naciąganie klienta? Czy zestaw do czyszczenia plazmy nada się do czyszczenia plazmy 3D?
jak bywam w Londynie to te 5 funi wolał bym na 6-ciopak Stelli Artois przeznaczyć.Czy do plazmy takiej czy takiej to jeden ciul.Kup zestaw sciereczek z mikrofibry i przynajmniej raz na 3 dni na sucho przetrzyj i git.A jak plamka jakaś typu mucha nasra,lub odcisk palca to po prostu jedną z tych sciereczek zwilż i usuń plamkę a drugą suchą wytrzyj mokre-tylko zwilż a nie zamocz i wyciśnij jak stara Rychlewska szmatę do podłogi,I ŻADNYCH DETERGENTÓW.Witam
Posiadam plazme panasonica i na ekranie mam kilka smug, odciskow ktore chcialbym usunac.
Postanowiłem kupić cos takiego
PHILIPS SVC2542W/10 SCREEN CLEANING KIT FOR PLASMA and LCD | eBay
Czy myślice ze taki zestaw jest warty zakupienia?
A i jeszcze jedno widziałem zestawy gdzie był napis ze nadają się tez do czyszczenia TV 3D.
Philips PREMIUM Smear Free Safe Cleaning Kit for LCD 3D TV Plasma Laptop Screen | eBay
Czy jest to naciąganie klienta? Czy zestaw do czyszczenia plazmy nada się do czyszczenia plazmy 3D?
Rozumiem, że w ten sposób dorzucasz kolejny argument na rzecz wyższości elcedeków.Tutaj jeszcze jeden sposob na czyszczenie, szybko i sprawnie:
How To Correctly Clean an LCD TV !!! - YouTube