no i już po konferencji...
ja szczerze nie jestem specjalnie zadowolony z przedstawionych nowości...
ciekawie się zapowiada tylko rozwinięcie vod w postaci picture box, ale tylko pod warunkiem że będzie w pełni niezależna od istniejącego już vod (sorki ale płacić za superprodukcje, które są aktualnie w ofercie i raczej ich poziom już nie wzrośnie to nie mam ochoty), a PB zapowiada się ciekawie.
niestety zero nowego hd, zero nowego sportu, zero nowych kanałów filmowych (bo ciężko nowe vod nazwać kanałem), więc jak dla mnie nic nowego. Jakieś kanały dla dzieci, nowa telewizja Owsiaka (którego bardzo szanuję, ale jakoś nie spodziewam się niczego ciekawego w jego telewizji zobaczyć), no i super hiper przeglądarak internetowa, to trochę nie dla mnie - kompa mam i tak non stop włączonego, a poziomem i wygodą przeglądania takich informacji (notabene jak na razie tylko dwóch portali) jeszcze długo tv kompa nie doścignie. Radia internetowe to może i ciekawe, ale ponownie wybór z góry ograniczony, a funkcjonalnością to player n-ki jakoś nie dorównywał na prezentacji chociażby winampowi... a szkoda. Cóż, trzeba się cieszyć i z tego co jest, ale oceniwszy całą prezentację, należy chyba ostrożnie podejść do dumnych zapowiedzi pół miliona abonentów w przyszłym roku (przypomnę podano dziś że jest ich jak na razie 142 tys.). Jak to mówią mądrzy ludzie "pozyjemy, zobaczymy"...