Witam wszystkich. 14.06.2010 zamówiłem sobie kamerkę Praktica 10.1 w sklepie inwazjapc (oddział kielecki). Znalazłem ich na allego i wybrałem bo był odbiór osobisty w moim mieście i mieli najlepszą cenę. Zamówiłem ją telefonicznie(jeżeli się zamówi do 14 to towar będzie na następny dzień) i Pan powiedział żebym jutro przyszedł odebrać. Przyszedłem ale kamerki nie było, zadzwoniłem następnego dnia (tzn. 16 czerwca) też nie było. Pan powiedział ze jak będzie kamerka to on do mnie zadzwoni. W piątek (18 czerwiec) sam zadzwoniłem o 16.00 ( a sklep jest czynny do 17.00) i usłyszałem taki tekst " Kamerka jest, tyko dziś zamknąłem wcześniej i zapomniałem do pana zadzwonić. Proszę przyjść w poniedziałek." Wkurzyłem się. Ale przyszedłem w pon i Pan wyjmuje kamerkę Praktice ale nie 10.1 tylko 5.4. Mówię że to nie to co zamawiałem. Koleś łąpie za telefon i dzwoni do centrali a tam mu mówią ze wysłali źle paczki i ci co chcieli 10.1 dostali 5.4 i na odwrót (powiedzieli mu dopiero o tym kiedy ja stałem już u niego w sklepie!). Koleś mówi mi ze już ja wysłali i na 100% będzie jutro (22 czerwiec). Jednak nauczony wcześniejszymi doświadczeniami nie pojechałem tylko wpierw zadzwoniłem. Oczywiście kamerki nie było. Dzwoniłem jeszcze w środę i czwartek (23,24) i słyszałem ten sam tekst "będzie jutro". A w piątek (25 czerwiec) Pan ze sklepu przestał odbierać moje telefony, dzwoniłem do niego jeszcze w poniedziałek (2
i również zero odzewu. Dziś jest 4 lipiec i minęło dokładnie 20dni odkąd zamówiłem kamerkę w sklepie INWAZJAPC.pl. Dobrze że nie zamówiłem przez wysyłkę bo nie było by ani kasy ani kamery!!
Kamerę kupiłem w innym sklepie w łodzi (opisze go w innym temacie).
Nie polecam nikomu sklepu inwazjapc.pl bo panuje tam totalny nieład,chaos oraz brak poszanowania klienta.

Kamerę kupiłem w innym sklepie w łodzi (opisze go w innym temacie).
Nie polecam nikomu sklepu inwazjapc.pl bo panuje tam totalny nieład,chaos oraz brak poszanowania klienta.