I ponownie sie udalo.

lobos

New member
Bez reklam
Snikers, mega kloc! :eek:k:
Tak zupełnie szczerze to ta półka na sprzęt jest delikatnie mówiąc słaba ;-)
Dobry pomysł z wymianą ;-)

Henry

Active member
Bez reklam
Snikers, najważniejsze, że hierarchia właściwa została zachowana, najlepsze na samej górze :p

a serio, jeszcze raz gratulacje i czekam na opis wrażeń :)

Snikers89

New member
Bez reklam
te stolik firmy Sound Organisation raz ze jest dosc stary chodz w idealnym stanie to ma dosc fajny plus. ma regulowane polki na wysokosc. a ja przez ostatnie 2 lata dosc duzo sprzetu wymianialem i testowalem wiec zaden rozmiar nie robil problemu.
ale poki nie wprowadzilem sie do wlasnej chaty to nie kupuje nowego konkretnego drew ianego stolika bo nie wiem jaki kolor mebli bede mial wiec klapa.

lobos

New member
Bez reklam
Wiem. Pisałeś, że nie na swoim. W sumie racja. Bez sensu kupować coś konkretnego jak jeszcze nie wiesz jaka kolorystyka.
Cyknij fotę z podświetleniem jak wskazówki są w ruchu...coś pięknego! :)

Snikers89

New member
Bez reklam
nagram wam zaraz filmik. sa 2 opcje wskazuwek. sa normalne i podbite. na normalnym trybie podnosza sie dopiero przy glosniejszej muzie. na trybie podbitym chodza nawet przy cichej.

Bipo

Active member
Bez reklam
Piękny klocek, gratuluję :)
Pytanko czemu nie chciałeś wzmacniacza z praca jako końcówka mocy do odsluchu stereo tylko sama końcówkę mocy?

Snikers89

New member
Bez reklam
bo jesli przyjdzie moj czas na Jazz to mozliwe ze odlacze te koncowke od ampli i dokupie przedwzmacniacz Onkyo P3000 i zeobie sobie typowe stereo.

w dodatku poki co mam jeszcze Onkyo A9755. Tyle ze to inna polka.

Ostatnia edycja:

Snikers89

New member
Bez reklam
tu jeszcze fotka z niebieskim podswietleniem
d03d99ab1e39960757d579f64245671b.jpg

Do góry