I ponownie sie udalo.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
5 lat szukales? Moze trzeba bylo dac ogloszenie, a ktos jesli by Ci nie sprzedal, to przynajmniej podpowiedzial gdzie szukac.
Przez prawie rok gosc w RoI usilowal sprzedac (chyba poszla za 600e). Troche mnie korcilo zeby sprobowac, ale ze nie mam wymagajacych glosnikow, nie chcialo mi sie marnowac dnia na 600km podroz.

W tej chwili widze 2 w DE za 700 i 820e
http://m.quoka.de/hifi-audio-tv-vid...r/c7260a174048980/onkyo-m-5000r-high-end.html

http://m.quoka.de/hifi-audio-tv-vid...r/c7260a173979000/onkyo-m-5000r-high-end.html

Gdyby ktos byl bardzo zainteresowany...

Ostatnia edycja:

Snikers89

New member
Bez reklam
tylko ja szukalem nowki a nie uzywanego w dobrej cenie ale cena nie spadala. w Uk dalej jest za 2500f.
a te linki wyzej to jest ten sam gosciu z ta sama oferta. tylko opuscil cene. juz gadalem z tym gosciem

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
tylko ja szukalem nowki a nie uzywanego w dobrej cenie ale cena nie spadala. w Uk dalej jest za 2500f.
a te linki wyzej to jest ten sam gosciu z ta sama oferta. tylko opuscil cene. juz gadalem z tym gosciem
No moze. Aczkolwiek rozni je dystans prawie 3h jazdy i tylko jeden dzien trwania ogloszenia.

Snikers89

New member
Bez reklam
moze moj blad napisalem na weekend z oferty za 700.
tak czy siak to sa uzywane lub uzywany Onkyo a ja chcialem miec noweczke. choc cena jest niezla z tych ofert o ile wszystko pieknie chodzi itp

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Snikers89.
Ja Ciebie nie rozliczam z zakupow. Napisalem, bo wiem ze mozna je dostac taniej, a czytelnicy tego watku, szukajacy na aledrogo, niekoniecznie zdaja sobie z tego sprawe. W UK i DE zreszta najtaniej jak z wiekszowcia sprzetu audio.

Snikers89

New member
Bez reklam
jak szukalem w polsce to najlepsza oferte dostalem xa 9 tys zl. to troche bylo za duzo dla mnie i dostalem wiadomosc od IEC czy jakos tak. polski dystrybutor Onkyo ze duzo sklepow sprowadza uzywane lub napeawiane te koncowki z niemiec i sprzedaja jako nowe. wiec sobie odpuscilem.
w uk najtaniej chcieli mi puscic za 2000 f czyli 500f taniej niz cena sklepowal.
tak czy siak w Venlo w Holandi dostalem cene 1500 euro takze jestem happy.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Najwazniejsze ze jestes zadowolony. W koncu chodzi o te chwile przyjemnosci i satysfakcji..zanim zjedza nas robaki.

Snikers89

New member
Bez reklam
a daj spokoj. w sobote pakistanczyk walnol mi w auto i prawdopodobnie musze kupic nowe. wiec to jedyna rzecz ktora da mi chwile odsapnac lecz poki co jest jeszcze w transporcie i bedzie dopiero jutro lub pojutrze

Snikers89

New member
Bez reklam
noi przyszedl 😉
8929ff802e3058c1151df2a340363632.jpg

36076cf2bdc6b62eafef1d0b5c9db177.jpg
36d33a5fc30bc44cf1d2280ac37e2141.jpg
81e14fd09bb86bee831f339f545c25ca.jpg
cc2fe4696e8663cef0e584ea39cda209.jpg

Snikers89

New member
Bez reklam
wystarczy mi jedna zadyma od kobity za kupno tego klocka. hehe kurz no tak na czarnym niestety widac.
tak czy siak bede musial kupic nowy stolik bo mi miejsca brakuje na mojego Pioneera. Tym razem bedzie proper drewniany hifi takze nie bedzie az tak kurzu widac

Snikers89

New member
Bez reklam
wlasnie pasuje bo tez ma niebieska diode 😉
zreszta nowy nabytek sie tak prezentuje przez te wskazniki wychylkowe ze i tak przykuwa cala uwage

Do góry