kozik150184
New member
Nikt nie jest w stanie mi pomóc?
Pytanie tylko jaka alternatywa? Zido? Egreat? Co nie kosztuje do nieba i potrafi zagrać, tak jak opisuje to producent? Bo rzeczywiście, kupiłem tego Himedia i jak na razie ciągle z nim walczę... Przez długie lata używałem Mede8era (MED800X3D) i byłem z niego zadowolony, nic się nie działo, z resztą do dzisiaj go mam. Ale cóż, to tylko 1080p. Mam TV 4K, projektor 4K, więc postanowiłem kupić coś, co to uciągnie. Poczytałem trochę echów i achów na temat tego Himedia i kupiłem... No i okazuje się, że chyba to był błąd.Ja uważam, że Himedia (ja mam Q10 Pro) jest niedorobiony. Obecnie używam jako gracza do filmów Youtuba i muzyki. Kupiłem licencję MX Player. Nie używam Kodi (do szału mnie doprowadzał) Jak i systemowego Mediacenter (nie wszystko co mam odtwarzał). Są jakieś problemy harwarowe i tyle. Kombinują softami Firmware, ale niewiele to daje - do tego android też nie za stabilny. Pozdrawiam
szpieg, bardzo dobre pytanie co kupić, co działa poprawnie a nie kosztuje majątku? Jest jakiś odtwarzacz w granicach do 800 zł, który jest idealny? Raczej nie...Jak to mówi przysłowie, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.
Miałem rożne wynalazki, w tym Himedia, teraz Zidoo, każdy ma swoje wady.
W czym był jest problem?Nie używam Kodi (do szału mnie doprowadzał)
Cena tutaj za dużo nie zmieni bo soft ten sam a to o soft się rozchodzi.co działa poprawnie a nie kosztuje majątku? Jest jakiś odtwarzacz w granicach do 800 zł.