Mirek_Gra
Member
Wygląda, że jakoś działa, ale jest to irytujące (wspólne włączanie i wyłączanie). Ja zostaje przy pilocie uniwersalnym.Widzę,że w CFW 2.1.7 dodano obsługę HDMI CEC, możesz sprawdzić czy działa to dobrze ?
Wygląda, że jakoś działa, ale jest to irytujące (wspólne włączanie i wyłączanie). Ja zostaje przy pilocie uniwersalnym.Widzę,że w CFW 2.1.7 dodano obsługę HDMI CEC, możesz sprawdzić czy działa to dobrze ?
Witam
Mam pytanie o Himedia Q10 Pro. Mam wpiętych kilka dysków (4) z treściami multimedialnymi...Odtwarzam przez Media Center (np. mkv pokazuje tylko nazwę pliku + waga pliku).
Czy jest jakiś soft (co pokaże - najlepiej z wszystkich dysków) - okładki mkv, itd...Gdzie tego szukać , jak to zrobić...?
albo nie wiem, albo nie mogę znaleźć, albo nie ma opcji dodania swoich napisów do filmu, gdy nie ma ich w bazie napiprojekt czy opensubtitles?
Widzę,że w CFW 2.1.7 dodano obsługę HDMI CEC, możesz sprawdzić czy działa to dobrze ?
Witam, czy ktoś mi może powiedzieć czy zasilacz Topping p50 nada się do Himedii? Chciałem ten zasilacz dokupić do TOPPING D50S i przy okazji zasiliłby Q10, ponieważ oryginalny trochę słabnie przy trzech dyskach zew i jednym wew.
Dzięki grzesch na informacje. Pewnie z z tym zakłócaniem ARC to sprawa sprzętowa i softem tego nie naprawią. Jeśli chodzi o zasilacz to widzę, że ten zastępczy ma 1A więcej niż oryginalny także powinien być ok.
Nie instalowałem tego softu , ale na stronie Futeko widzę dodatek do zainstalowania na soft 2.1.7
Nie ma, ja go wyłączyłem. Można zakleić transparentną szarą folią samoprzylepną 50%, Elektronicznie niestety nie zrobili.