WalczOnLine
New member
A czy każdy CF i oryginalny firmware Himedia nie posiadają oryginalnego bootloadera ??? CF nie tykają tamtych obszarów pamięci ??
jestem w posiadaniu bootloadera do Himedia 910B![]()
Masz to na pierwszej stronie tego tematu.Ja tak zrobiłem i wszystko jest ok.Witam!
Mam ogromną prośbę! Czy mógłby któryś z kolegów napisać w punktach jak przeprowadzamy poprawnie wgrywanie softu na naszych odtwarzaczach.
27.03.2013 pojawiło się coś takiego: BAST CASTLE V.1.03_005_cs v1.3.2_xLIVECZ6.5
Dzięki!
I spokojnych Świąt Wielkanocnych !!!
Bast Castle 1.03 to jakaś wersja beta. Testowałem, nie ma sensu instalować.
Właśnie wsadziłem tą 1.03 i .... w porównaniu do 1.02 wyświetlacz na odtwarzaczu nie świeci (ciemność) na 1.02 pisał cały czas boot i denerwował w trakcie oglądania filmów. Wifi w końcu działa, brak polskiego menu i polskiej lokalizacji pogody, reszta działa jak na razie bez zarzutu i bez zawieszek, po podłączaniu dysku zew. lub pena nie pojawiają się na nich jakieś dziwne pliki wkładane przez odtwarzacz. Testuję dalej...
Spróbuj zainstalować PLIMS. Z tego co pamiętam to moservice nie dał się zainstalować.
Właśnie wsadziłem tą 1.03 i .... w porównaniu do 1.02 wyświetlacz na odtwarzaczu nie świeci (ciemność) na 1.02 pisał cały czas boot i denerwował w trakcie oglądania filmów. Wifi w końcu działa, brak polskiego menu i polskiej lokalizacji pogody, reszta działa jak na razie bez zarzutu i bez zawieszek, po podłączaniu dysku zew. lub pena nie pojawiają się na nich jakieś dziwne pliki wkładane przez odtwarzacz. Testuję dalej...