bolek54321
New member
Dzięki, super sprawa.
jakbyś mógł pare ciekawostek i fajnych rozwiazań ( ustawień itp ) podać
jakbyś mógł pare ciekawostek i fajnych rozwiazań ( ustawień itp ) podać do tego firma
jak wrażenia po oglądaniu weeb tv - bo to może byc śliska sprawa w naszym kraju, tym bardziej kwestia premium - zgłębiłeś temat i ogólnie masz jakieś info o rzetelności operatora płatności itd itp ? mi ta jakość wystarcza i są najfajniejsze programy no i potencjał nawet jest opcorn:
Na forum HDPfans można znaleźć firmware oznaczone ver.1.0.7.11 - jest to chyba poprawiona (np. nie wykrzacza się na zdjęciach) wersja rosyjskiego 1.0.7.7.
można też z webowego interfejsu playera korzystając z zakładki All i przechodząc do poszczególnych plików. Restartujemy player i cieszymy się.
Obecnie używam wersji alfa 1.0.7.11 gdzie jest już manualne wybieranie napisów z katalogu.
Ostatnio robiłem drugie podejście do Xtreamer Sidewinder 2 ver.3.0.11. Wiem że ci ten soft odpowiada. Znowu dałem spokójOoooo... To już spory sukces w zbliżaniu się do fw Xtremaera. Rozumiem, że outline do napisów jeszcze brak? Jakby tak doszła obwódka i jeszcze się dało dorzucić Weeb.tv to byłby dla mnie osobiście firmware HiMedia bliski ideału. Trzeba będzie nad tym chyba trochę pomyśleć...
Ostatnio robiłem drugie podejście do Xtreamer Sidewinder 2 ver.3.0.11. Wiem że ci ten soft odpowiada. Znowu dałem spokój
Nie mogłem zmusić by mi zapamiętywał ustawienia. A kombinowałem i 2 x wgrywałem