help panasonic 32lx60

tomek27

New member
pleas pomozcie moge kupic tego panasa za 4900 czy jest to dobra cena bylem widzialem jak dla mnie super parametry tez ok interesuje mnie roznica miedzy nim a lx50 i lx500 czy ma go juz ktos w domciu jak moge go podlaczyc doi kompa skoro nie ma tego podstawowego wejscia pomozcie prosze bo jak cos to jutro kupuje pozdrawiam

ArekR79

New member
Ten TV ma HDMI (nawet dwa) więc do kompa podłącz go przejściówką DVI <-> HDMI. Swoją drogą też czekam na opienie o tym TV, gdyż zastanawiam się nad kupnem TV z tej serii ale nieco mniejszego - 26''. Jak narazie znalazłem interesujący mnie model w cenie 3999zł :)
Pozdrawiam

tomek27

New member
czyli rozumiem ze w kompie musi byc wejscie dvi i bedzie ok rozumiem ze wszystkie kompy maja wejscie dvi bo wsumie nie wiem ktore to a jaki jest koszt takiej przejscowki dzieki za szybka odpowiedz pozdrowionka

deoc

New member
No coz - musze Cie rozczarowac bo nie kazdy PC ma takie wyjscie w karcie graf. - jest to takie szerokie wyjscie w karcie graficznej (czyli musisz miec standardowe, ew. S-video out i DVI) - sprawdz czy masz. Jesli masz to nie ma problemu, w przeciwnym wypadku czeka Cie zakup karty graf. (ew. przejsciowki, ale nie wiem czy ma to sens) (juz od 200zl sa karty z DVI i nienajgorszymi parametrami)

Ostatnia edycja:

tomek27

New member
kupilem go 10.04 jestem bardziej niz zadowolony gra super na kablowce o dvd niewspone kumpel radzi mi zebym kupil r51 wahalem sie kupilem lx 60 i niezaluje tym bardziej ze bylem u tego kumpla 12.06 i widzialem jak u niego gra r51 i stwierdzam dzien a noc do mojego taka roznica

ArekR79

New member
...

tomek27 podziel się wrażeniami :) Napisz coś więcej o nim :) Też noszę się z zamiarem kupna Tv z tej serii tylko mniejszego 26'' stąd moja prośba o więcej wrażeń :)

tomek27

New member
co chcesz konkretnie wiedziec o tym tv powiem tak mialem w zamiarach podokupywac jakies nowe leprze okablowanie ale teraz tylko dokupie przewod do kompa bo gra super jak chcesz pogadac to moj nr gg 2727053

Do góry