hej

jezyk1

New member
przykro mi ze nikt nie odpowiedzial na moja prosbe,nikt nie posiada tel do kikiego dzieki za pomoc wkurza mnie to ze wszyscy wychwalaja plasmy panasonicaze najlepsze na swiecie tak sa bardzo drogie mowie o tych modelach z wyzszej polki i po pieciu latach zakupu do wywalenia mialem zamiar kupic panasonica lw55 ale zrezygnowalem niw warto 10tys wywaliz za 4lata oleda sobie kupie

jezyk1

New member
ja napisalem wyraznie prosze nie obrazac mnie chcialem porady i numer do kikiego a co otrzymalem chamstwo do kwadratu.wszyscy chwala panasonica ale wiekszosc plazm panasa w polsce to chinszczyzna tako informacje otrzymalem od serwisu org panasonic w warszawie,moze te za 10tys nie sa z chinskiej produkcji.wiecej rzyczliwosci:-(

Adrian85

New member
Bez reklam
wszyscy chwala panasonica ale wiekszosc plazm panasa w polsce to chinszczyzna tako informacje otrzymalem od serwisu org panasonic w warszawie,moze te za 10tys nie sa z chinskiej produkcji.wiecej rzyczliwosci:-(

Większość zdaje sobie sprawę,że nie wszystko jest tak powinno,ale toleruje niedoskonałości produktu,a fakt,że większość podzespołów pochodzi z Chin nikogo już nie dziwi od dawna.....

Tak w skrócie i z DUŻĄ DOZĄ ŻYCZLIWOŚĆI:)

jezyk1

New member
hej dzieki za milo odpowiedz chodzi mi otym ze nie stac mnie co 6 lat na kupno nowego telewizora,moj szef mial phila i chodzil mu 20-lat kupiony w pewexie.niedlugo bede musiak kupic nowy i szukam ciezki wybor sharp czy philips mozesz poradzic tak do 7,5 tys,sony odpada mialem i dosc mam tej marki.bede wdzieczny za rade

Adrian85

New member
Bez reklam
Nikt nie jest w stanie zagwarantować o bezawaryjności sprzętu obecnie produkowanego i taka jest niestety brutalna prawda.......a co do wyboru plazma/led,to też ''jak nie urok,to sra...ka'' i to jest kolejna brutalna prawda na którą musisz być przygotowany....ciężko jest cokolwiek doradzić jak się nie zna oczekiwań o czym się stale przypomina i jak widać nie wszyscy pamiętają o wypełnieniu ankiety;-)
Kwotę masz konkretną,więc na pewno coś CI postaramy się doradzić:)

xeo151

New member
Bez reklam
Co do jednego chłopaki mają rację ciężko zrozumieć ten bełkot połączony z brakiem interpunkcji, ogarnij się. Technologia idzie tak do przodu, że TV i inny sprzęt są przestarzałe już po 2-3 latach nie mówiąc o 6.

Jak dla mnie ten temat zasługuje na reakcje moderatora, bo ani tytuł ani treść niczego nie wnoszą.

jezyk1

New member
widze ze chamstwo sie tu rozprzestrzenilo nie pisalem po chinsku.wkurzylem sie na panasonica bo wszyscy wychwalaja ze to najlepsza marka na swiecie a to poprostu kit taki sam jak wciskaja sprzedawcy w sklepie.poszukuje telewizora led lcd do 8tys i zeby matryca nie pochodzila z chin.prosze o rade kogos kto umie doradzic i podac choc 2 modele tv.

digitalus

Banned
Jesli chodzi o matryce to w telewizorach plazmowych zawsze jest matryca firmowa producenta.W przypadku panasonica matryca z japonii(czwarte zdjecie)
Rozkrecilem swoj telewizor i tez jest matryca wyprodukowana japonii.

Panasonic ma cztery fabryki paneli plazmowych (informacja z ubieglego roku). Trzy w japonii, amagasaki, dwie fabryki[FONT=Verdana,Arial,Helvetica] w osace i jedna w szanghaju w chinach.[/FONT]W czechach jest tylko montownia telewizorow.
Natomiast w telewizorach lcd sa matryce roznych producentow . przyklad LCD pioneer KRL- 37V, tutaj tez nie ma matrycy producenta telewizora. Jest matryca firmy sharp
zdjecia z internetu

Attachments

• 12 KRL- 37V KURO.JPG
    12 KRL- 37V KURO.JPG
    46,5 KB · Wyś: 88
  • krl-37v5.JPG
    krl-37v5.JPG
    138,6 KB · Wyś: 106
  • krl-37v.JPG
    krl-37v.JPG
    62,2 KB · Wyś: 96
  • 10.jpg
    10.jpg
    47,9 KB · Wyś: 75
Ostatnia edycja:

jezyk1

New member
hejmam plazme panasonica v20 i psuje mi sie po 6latach mialem kupic leda panasa 55lw 10tys ale zrezygnowalem,zastanawiam sie nad sharpem 60830e warto go kupic.

jezyk1

New member
dzwonilem do orginal serwisu panasonic i pan powiedzial mi ze wszystkie plazmy panasa 42 ktore kosztuja mniej niz 4,5 tys to chinskie podroby.co sadzisz,chcialbym dowiedziec sie opini uzytkownikow,czy on kit mi wciskal

digitalus

Banned
Nawet w najtanszym modelu cx3, jest matryca z japonii.Mam ten telewizor i nawet przez otwory w obudowie widac napis panasonic made in japan.
Nizej zdjecie modelu c3e, ktory mozna bylo kupic za 1600zl i tez jest matryca firmowa panasonica wyprodukowana w japonii.

Attachments

• 42c3e.JPG
    42c3e.JPG
    356,1 KB · Wyś: 204
Ostatnia edycja:
Do góry