HBO Polska nie wydała aplikacji na Android TV.
Wydała i działa. Wersja z 5.12.2018r.
HBO Polska nie wydała aplikacji na Android TV.
Wydała i działa. Wersja z 5.12.2018r.Tylko instalację robi się z poziomu PC na tv połączonym wspólnym kontem Google.
Panowie,
Poczytajcie sobie fora. Aplikację HBO dla Polski może tylko i wyłącznie napisać HBO Polska! ale nie są tym zainteresowani. Jak poszukacie to znajdziecie oficjalną odpowiedź. W tej chwili można zainstalować HBO w wersji na telefon z Androidem + program który wymusza odpalenie w poziomie. Rozwiązanie działa, ale nie jest doskonałe.
W necie są aplikacje HBO GO dla innych regionów, ale nie działają z polskim HBO.
Mój przypadek jest "załatwiany" przez HBO już ponad tydzień ....
Efekt ich "pomocy" żaden....
Pominę przedostatnią radę czyli odcięcie zasilania dla TV na 15 minut co rzekomo miało pomóc....
Po mojej kolejnej odpowiedzi po ich "pomocy" otrzymałem kolejne "podziękowania " i zapewnienia o ciągłym polepszaniu usług
Ostatnie info z ich strony to prośba o model tv, wersję aplikacji hbo go, adnroida i rodzaj łącza internetowego ( co z resztą otrzymali na dzień dobry).
Dla mnie prościej było by napisać ,że nie mogą problemu rozwiązać i bym sobie dał spokój, a tak czekam na kolejny @ z "podziękowaniem za kontakt" z którego nic nie wynika.....
To stare informacje. Ostania aplikacja HBO GO jest dla wielu krajów.
Przy pierwszym uruchomieniu wybiera się kraj z całkiem sporej listy.
eu.hbogo.androidtv.production wersja 5.9.0
Co nie zmienia sytuacji, że ta aplikacja działa tylko do momentu rozpoczęcia odtwarzania filmu - na tym koniec.
A czy powinno mi ją wyszukać w sklepie z poziomu telewizora? czy trzeba dogrywać ręcznie?
P.S. Mi aplikacja z Android Phone działa. Jedyna wada to słaba rozdzielczość MENU, filmy idą normalnie.
Miałem kiedyś zainstalowane stare HBO GO. Nowe zaktualizowało się automatycznie.
Sprawdź sam - aplikacja nazywa się "HBO GO - Android TV" producenta HBO Holding Zrt.
Łatwo odróżnić od "HBO GO" tego samego producenta, która jest przeznaczona na telefony i tablety.