Harman Kardon AVR255 protect błąd

wisniowy149

New member
Witam
Jak w temacie od kilku dni na moim amoku HK AVR255 pojawia sie napis protect i klocek sie wyłącza ale można go włączyć na nowo dzwoniłem do serwisu ale mapek jest juz po gwarancji i naprawa kosztowała by mnie majątek dlatego szukam pomocy w okolicach Olsztyna. Czy znacie kogoś kto byłby w stanie pomoc lub zajrzeć do niego ? Może nowy soft by pomógł co myślicie ?

Pozdrawiam Tomek

wisniowy149

New member
Pani powiedziała ze po rozmowie telefonicznej to albo końcówka mocy albo jakieś tranzystory i koszt jezeli to tylko jedno z tych dwóch około 300 złoty a jezeli sie nie zgodzę na naprawę to 70 złoty za ekspertyzę muszę wyłożyć. Troche nie mało jak dla mnie ale cóż nie wiem kto moze pomoc a na forum wszyscy milczą

ikar1975

Active member
Bez reklam
Dla mnie to wygląda na zwarcie u mnie jak zwarlem przewód glosnikowy + z - wyskoczył właśnie taki komunikat i wyłączył się sprawdź na początek połączenia a najlepiej odepnij wszystkie przewody i zobaczysz co się dzieje jeśli ni pomoże to wtedy servis.Pozdro

Baltazar Gąbka

New member
Bez reklam
Przykro, że się zepsuł, pewnie tranzystorek ale z tym poradzi sobie każdy serwis elektroniczny, nie musi być centralny i będzie taniej.

Do góry