Propaganda, czy nie. Należy uszanować czyjś wybór.Babidi napisał:No ładnie człowieku następny, który uległ propogandzia...hahaha co za wiara
Babidi napisał:No ładnie człowieku następny, który uległ propogandzia...hahaha co za wiara
Babidi napisał:Nie kupuj tutaj od blackninjow kikich itd to cwaniaki i zachwalaja sprzet ktorym handluja.
Babidi napisał:No ładnie człowieku następny, który uległ propogandzia...hahaha co za wiara
Ja osobiście mam upodobania audiofilskie, posiadam system stereo harmana + dvd harmana stary model + 2 kolumny B&W serii 600 na podstawkach. .Moje wrażenia sa takie że jeśli chodzi o jakość dzwieku przy oglądaniu filmów to mi nic więcej do szczescia nie jest potrzebne (w tym temacie oczywiście).Adi76 napisał:Witajcie mam problem . Celuje w jedną z tych dwóch marek . Na kino domowe. budżet to do 4000 tyś.Kino ma służyć do DVD i muzyki. Zależy mi na dobrym zestawie głośników. Wiadomo drewniane . Pokój max do 20m . NIezależy mi na basach tylko na wrażeniu 5,1.dzieki za wybór
Jeszcze jedno w przypadku odsłuchu z systemu audio to porównaj sobie to z systemami dvd najlepiej gdzieś w salonie gdzie jest taka możliwość. Powiem tylko, że tego się nie da wogóle porównywać. Do słuchania muzyki tylko stereo. Jak włożyłem płytkę cd do odtw. dvd a potem do otwarzacza cd to już więcej nie wkładałem płytki cd do odtw. dvd.OSA-03 napisał:Ja osobiście mam upodobania audiofilskie, posiadam system stereo harmana + dvd harmana stary model + 2 kolumny B&W serii 600 na podstawkach. .Moje wrażenia sa takie że jeśli chodzi o jakość dzwieku przy oglądaniu filmów to mi nic więcej do szczescia nie jest potrzebne (w tym temacie oczywiście).![]()
StefanCh napisał:Obie marki są bardzo dobre i danych przedziałach cenowych porównywalne. Większą uwagę proponował bym zwrócić na zestaw głośników ponieważ tu różnice są zdecydowanie większe. Najlepszy sposó na dobry wybór (poźniejsze zadowolenie) to osobisty odsłuch w tych samych warunkach, najlepiej zbliżonych do tych jakie są w domu.
Nie kupuj na podstawie opinii, bo to tobie ma się podobać a nie innym.
Ja osobiście posiadam Yamahę RV-X1300 wspomaganą na fronach końcówką mocy NAD C370. Gra dobrze i bezawaryjnie.