Hands on avr 270

piczon

New member
Czesc , zmienilem swojego starawego avr 165 na avr 270. Glownie skuszony airplayem i przyzwyczajeniem do marki
Plusy:
- efekty w filmach BD sa mega, duza roznica vs poprzedni ampli.lepszy bas, tyly itp
- menu, ladne i czytelne
- design galki- przynajmniej teraz mojej malej corce trudniej krecic galka glosnosci :)
- czytelniejszy wyswietlacz na przedzie
- cena od blackninja i wysylka - rewelacja
- jest szybki, w sensie szybka sie wlacza, zmienia source itp
- airplay dziala calkiem dobrze, aplikacja do sterowania z iphone/ipad tez

Minusy:
- w sumie tylko jeden , wg mnie w stereo gra tak samo jak avr 165 jak nie troche gorzej , brakuje troche dynamiki . Slucham tych samych plyt na tych samych kolumnach, wiec porownanie jakies mam( kef c7 w zestawie 5.1 od kompletu serii c), ale generalnie sie nie czepiam bo to przeciez ampli i cudow nie ma co oczekiwac za taka kase

Teraz najgorsze: przynajmniej raz na 2 tygodnie musze go twardo resetowac, gdyz nie podaje dzwieku z zadnego urzadzenia (ps3, dekoder, radio) - to chyba nie jest normalne ? Po resecie problem ustepuje... Do nastepnego razu. Co moze byc przyczyna ? Kable?

No i kwestia buczenia, moze nie glosne, ale sie pojawiło. Reklamowac ? Ktos ma ten sprzet ?
Z gory dzieki za pomoc

Nikt nie pomoze ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Reklamuj jak najbardziej, najlepiej jak się zablokuje i trzeba resetować. Jak serwis nie ma zgłoszeń to dla nich problem nie istnieje więc trzeba choćby mailowo.

bagiennik

New member
Bez reklam
Już widze jak to naprawią, odeślą i napiszą że jest sprawny.
Raczej się z tym pogódź , takie sa uroki kupowania Harman/Problem/Kardon...

piczon

New member
eee tam, az tak zle nie jest .

pytanie pomocnicze

czy marantrz sr5007 ewentualnie jak wytrzepie skarpety 6006 bedzie w moim konfigu jakas roznica ? (w stosunku do obecnego HK)

Do góry