Dzięki wszystkim za wypowiedzi! powiem tak: ja oglądałem w prawdzie nie transmisję ale demo meczu na h6400 i celowo wyłączyłem upłynniacze żeby możliwie najgorszą płynność otrzymać a mimo wszystko było lepiej niż w mojej poprzedniej plazmie samsunga d6900. W h7000 musi to wyglądać rewelacyjnie bo CMR większy bo matryca 200hz. Jeśli chodzi o wspomniane przewijanie to wina tkwi po stronie pendrive'a. W sklepie przeglądałem zawartość ich firmowego pena i tam filmy i po 20gb przewijały się błyskawicznie i ogólnie super obsługa. Podpiąłem swój (z biedronki..
) no i nawet poruszanie po menu było wyzwaniem
także spokojnie.. zdecydowanie wina pena, jak jest gorszy to po podłączeniu i wejściu w jego tryb trzeba dać troche czasu na wygenerowanie podglądów, przeskanowanie zawartości
chwile odczekałem i potem chodziło jak burza na moim penie
a cały czas mówie o h6400..
Kolego co "skrzyczałeś" fylypsa
ciesze sie, że to zrobiłeś
choćby miał poczwórne ambi i aportujący pilot to przy takim zachowaniu w menu i problemach z formatami zwyczajnie w świecie odrzuca. Ja mam dość czasów kiedy musiałem wszystko konwertować bo moje durne ps3 połowy nie czytało
chce podpiąć i jechać dalej jak w reklamie snikersa! Fil został wyautowany. Tak na dobrą sprawę jedyny mój dylemat stanowią teraz
H6700 vs H7000 lub L7453. Skłaniam się ku h7000, cena 5999 jest do przełknięcia
gdyby był dostępny to wziąłbym pewnie 60 cali h6700
ale ni ma.. więc uproszcza to wybór poniekąd. Dużo się przewija informacji chwalebnych dla w829 soniaka. Tutaj problem polega już nie tyle na kwestionowaniu jakości i możliwości a braku dostępności wersji 55 calowej. Niby na stronie są ale czekać trzeba do śmierci usranej
no i w sumie w takiej cenie chyba warto dorzucić te 400 do 200hz matrycy w samie. Ogólnie moi mili w życiu bym nie przypuszczał, że wrócę tam skąd zacząłem. Zanim zacząłem poszukiwania interesowały mnie h6400/6700 (h7000 był wtedy poza zaasięgiem cenowym) i po przemieleniu tego wszystkiego przez prawie 2 miesiące wracam do nich z uśmiechem na ustach
hehe a wybór nadal nie padł!, czekamy na jakieś porównanka jeszcze chwile zeby na mundial sie wyrobic i lecimy do sklepu
H6700 vs H7000 vs L7453
piszcie każde nawet najmniejsze spostrzeżenie... zegar tyka.. "make your choice.."