davemaster
New member
Cześć
jak uważacie, czy
H/K 22 + 235 zagra dobrze z głośnikami B&W?
czy może lepiej Denon 1920 + 1906?
a może w ogóle jakiś Marantz?
Po modelach, jakie podałem, na pewno orientujecie się, że budżet nie jest pozaziemski
Z B&W myślałem oczywiście o czymś z nienajwyższej półki, np B&W DM309 / DM303 / LCR3 / ASW300
Pytanie jest czysto kobiece - ja po milionowym odczycie forum byłem niemalże zdecydowany na JBL Balboa, ale mnie odsądzono od czci i wiary że "brzydkie" (zorientowani nie będą pytać, kto odsądzał
), wobec czego stanąłem wobec niełatwego zadania... Ze względu na design "mogą być"
B&W
Do Denona ciągnie SACD/DVD Audio.
Poza tym myślę. zastanawiam się, dlaczego we wszystich "gotowcach" B&W zestawiane są właściwie wyłącznie z Denonem, Marantzem czy Yamahą.
Żeby zamieszanie nie było zbyt małe dodam, że zastanawiam się jeszcze nad Wharfdale 9.5
Jakby ktoś miał ochotę podzielić się doświadczeniami, chętnie posłucham.
PS. Telewizor też będzie musiał być "ładny", ech...
jak uważacie, czy
H/K 22 + 235 zagra dobrze z głośnikami B&W?
czy może lepiej Denon 1920 + 1906?
a może w ogóle jakiś Marantz?
Po modelach, jakie podałem, na pewno orientujecie się, że budżet nie jest pozaziemski
Z B&W myślałem oczywiście o czymś z nienajwyższej półki, np B&W DM309 / DM303 / LCR3 / ASW300
Pytanie jest czysto kobiece - ja po milionowym odczycie forum byłem niemalże zdecydowany na JBL Balboa, ale mnie odsądzono od czci i wiary że "brzydkie" (zorientowani nie będą pytać, kto odsądzał

Do Denona ciągnie SACD/DVD Audio.
Poza tym myślę. zastanawiam się, dlaczego we wszystich "gotowcach" B&W zestawiane są właściwie wyłącznie z Denonem, Marantzem czy Yamahą.
Żeby zamieszanie nie było zbyt małe dodam, że zastanawiam się jeszcze nad Wharfdale 9.5
Jakby ktoś miał ochotę podzielić się doświadczeniami, chętnie posłucham.
PS. Telewizor też będzie musiał być "ładny", ech...