....fajne TV, szkoda że żaden model już nie jest produkowany (coś poprzednik nie zauważył).
No i Samsunga jeszcze brak(?).
ratyo1 - a jak ustawisz nasycenie na "0" nadal masz "green ghosting"?
...i coś takiego masz przy kolorach?:
YouTube - LG 50PQ6000 @ RTCW green ghosting test .1
Seria panasonica na rok 2010 fałszywe kontury pokazuje w zupełnie w inny sposób. Przykładowo oglądamy materiał gdzie głowa aktora szybko się przesuwa na jasnym nieruchomym tle. Można łatwo zauważyć, że za głową ciągnie się taka przeźroczysta otoczka, która przy bardzo szybkim ruchu może przybrać kilkucentymetrowy rozmiar.Kupiłem S20 głównie do PS3 i jestem maksymalnie zawiedziony. Green ghosting wcale nie został wyeliminowany i nadal jest bardzo mocno zauważalny odbierając całą przyjemność z grania, obraz statyczny igła, ale wystarczy ruszyć kamerą i dostajemy festiwal zieleni. W ogóle cały ekran jest według mnie zbyt bardzo przesiąknięty zielenią, d
Kurcze - gdzie Ty to widzisz?? Ja mam V20 i nic takiego nie widzę. Oczywiście czasaaaami i nie wiem od czego to jest zależne - jest coś takiego jak "otoczka" np. szybko biegnącego człowieka - ale tam nie ma nic zielonego. Całe szczęście, że ja tego nie widze... Mój V20 cierpi na zielone zaciąganie tak samo jak PV70 ale ja już do tego przywykłem
To też stary model? ...
Seria panasonica na rok 2010 fałszywe kontury pokazuje w zupełnie w inny sposób.
Całe szczęście ja tego nie mamslimak
Wszystko ok. Ale ty umieszczasz wykres ze strony panasonica, a ja umieszczam fotki VT20 z "innym sterowaniem"
Panasonic VT20 Owners blur & pan shot issues - part 2 - AVForums.com - Page 16
Uwierz mi, że na pewno w V20 nie wygląda to gorzej.
Całe szczęście ja tego nie mamnarazie.