Gran Turismo 5

azet

Member
Bez reklam
no i zatarł silnik...

A ja żądam zwrotu pieniędzy , co za pajac robił tę grę, męczyłem się by zdobyć 5 600 000 , jeżdziłem jeden wyścig w kółko, zbierałem kasę, w końcu uzbierałem ,szczęśliwy poszedłęm kupić brykę wchodzę do salonu citroena , jest jeden , marzenie może nie marzenie- koszt 5 600 000- nie ma danych technicznych, myślę -za tyle to chyba będzie odjazd- kupuję, pierwszy wyścig i musiałem kierownicę zbierać z podłogi. Szczęka mi wypadła , jakim trzeba być debilem by zrobić przy samochodzie o średnich osiągach taką cene , któremu i tak trzeba turbo i opony dokupować, który nie może sobie poradzić z fordem GT, o wiele tańszym . i jeszcze badziewia nie można sprzedać , Nie kupujcie tego wozu .O co chodzi ? To gra w której się ściga czy kolekcjonuje ? :fool::fool::fool::-x
ps. gra jest tak zarombista ,że muszę sobie odpocząć..... a jakbyście sobie fur nie pożyczali to za którym razem by się Wam znudziła ?

Ostatnia edycja:

pav3l

New member
Bez reklam
Panowie i ja dołączam do wypożyczalni, powysyłam do was zaproszenia, bo potrenuję trochę i będę musiał wypożyczać fury....

SierzantHarris

New member
Bez reklam
Gt6 - w następnym update dodamy koła i silniki do samochodów oraz asfalt do tras. Eee....kaman, co to ma w ogóle być? To teraz gry będą robić na raty? Po wydaniu ich na rynek? Ciekawe czy będzie nadal tylu chętnych do zakupu gier w dniu premiery.

Forest89

Active member
Bez reklam
azet, to, że auto najdroższe nie oznacza, że najszybsze. Bugatii Type 57SC Atlantic ma tylko 210KM a kosztuje prawdziwe $40 mln... dolarów, nie CR! :D

Kapral_Hicks

Klub HDTV.com.pl
vip
Skoro w patchu chcą zastąpić niektóre auta standard tymi premium to być może już prace nad 6 idą pełną parą i tylko musieli by je skonwertować (lub nawet nie) na potrzeby wydanej już gt5.

adamusSY

New member
Witam, parę postów temu nawiązałem do mechanicznych uszkodzeń w GT5. Niestety nie mam konsoli podpiętej do neta aby sciągnąć najnowszy patch więc koledzy Masta_J i mataman po długiej dyskusji wspaniałomyślnie poradzili mi abym się z kimś zakumlował, żeby u niego skorzystać z neta. Po ściągnieciu patcha jednak nic sie nie zmieniło, nie ma żadnych uszkodzeń mechanicznych o których premek111 pisze, że są od samego poczatku. Opcja ta chyba dotyczy tylko trybu sieciowego, ale koledzy mogli mnie o tym uprzedzić, wiedząc że jak nie mam dostepu do neta w domu, to jak ściagnę patcha u kogoś to i tak w domu nie zauważę różnicy. Na razie GT5 jest dla mnie mała porażką, jest bardzo niedopracowana a robienie gry na raty jest bzdurą. Mogli wydać ją za rok (5 czy 6 lat - co za różnica) ale zapietą na "ostatni guzik", wtedy wszystkim z pewnością szęka by opadła. A tak, to przeciętna gra, która z pewnością nie rzuca na kolana! Kupiłem ją z sentymentu dla GT1, w którą grałem kiedyś na PS1. Mam nadzieję, że nastepny patch będzie zawierał uszkodzenia aut dla urzytkowników grających offline, bo bez tego gra ogromnie traci w oczach gracza! Pozdrawiam.

debeef

New member
Bez reklam
Gt6 - w następnym update dodamy koła i silniki do samochodów oraz asfalt do tras. Eee....kaman, co to ma w ogóle być? To teraz gry będą robić na raty? Po wydaniu ich na rynek? Ciekawe czy będzie nadal tylu chętnych do zakupu gier w dniu premiery.

Dwa lata temu wyszło Price of Persia gdzie za true end trzeba było zapłacić 36 zł, Death Spank podzielili na dwie części i za każdą musisz płacić osobno, w GT 5 przynajmniej nie musisz za to płacić...to samo było z PES-em, gdzie po premierze Ibra grał w Barcelonie i dopiero patch wychodzący jakiś czas po premierze to zmienił, niedawno wyszedł patch poprawiający kontrolę nad podaniami i zmianami zawodników, a to jedynie pierwsze z brzegu gry...naprawdę tego przed GT 5 nie widziałeś???

SierzantHarris

New member
Bez reklam
A pisałem że nie wiedziałem? No właśnie, Ty zawsze szukasz jakiegoś problemu. Poza tym co to za różnica kiedy zaczęli nas dymać? Nie oznacza to chyba że będziemy się z tego cieszyć "bo to już norma". Zabolało że napisałem coś niepochlebnego o gt5 i już jazda.

Forest89

Active member
Bez reklam
Każdy ma swoje zdanie, demokracja, ale ja jakoś nie czuje się wydymany. Według mnie GT5 to świetna gra. Za każdym razem gdy ją odpalam na twarzy mam wielkiego banana :) Gra jak dla mnie jest jak BMW - poczuj radość z jazdy :D Każde auto prowadzi się inaczej, brzmi inaczej. Na prawdę jeśli chodzi o symulator to zrobili duży postęp. A co do bugów to ja wolę jak już gra jest wydana niż bym miał czekać jeszcze 1 rok na niby "dopracowaną" grę a po roku by się okazało to samo co teraz. Poprostu beta testerzy nie zawsze są w stanie każdy błąd wychwycić dopiero jak się miliony graczy przysiądzie to wychodzą "smaczki". Tak to już jest ze wszystkim dzisiaj, pora się przyzwyczaić ;)

azet

Member
Bez reklam
przeszedłem w miarę wszystkie wyścigi A-spec ( zostało kilka w całej karierze do zrobienia) , inne wyścigi nie zabardzo mnie interesują, są raczej dla "fanbojów" i teraz co dalej ? ..... i nuuuda, żeby czymś pojeździć trzeba pozbierac kasę, nawet 10 000 000 kredytów (idiotyzm) , ale gdzie można pozbierać taką kasę, i gdzie można pojeździć tymi 1000 samochodów ? A wyścigi B-spec ? To tylko kamyczek dorzucony przez japończyków do niszczenia naszej planety, nic zabardzo się nie robi a trzeba mieć włączony telewizor ( zużycie prądu),a uszkodzenia ? samochody są z plasteliny, jak przydzwonimy gdzieś światłem to światło jest , tylko odkształcone, -stwierdzam że mimo plusów GT 5 to jednak badziew

Ostatnia edycja:

pav3l

New member
Bez reklam
Dzisiejszy (wczorajszy?) update, do wersji 1.05 wymiata. :hihi:608 MB.....
Niedługo będą robili update'y w rozmiarze połowy gry....do tego to zmierza.

Do góry