Gran Turismo 5

adamusSY

New member
Ok, przejęzyczyłem się "Forza Motorsport 2" ale można by było się domyśleć. Ale nie o nazwę chodzi a o wizualizację uszkodzeń. czy takowa nakładka na PS3 w GT5 istnieje?

premek111

Active member
Bez reklam
Zrób update z internetu,jeśli masz konsole podpięta to automatycznie pójdzie.
Uszkodzenia w GT5 są od początku,lecz nie są aż tak zaawansowane jak w serii Forza.
Nowy update wprowadza uszkodzenia mechaniczne.

adamusSY

New member
Nie można zgrać na pena i załadować przez USB? Przecież update softu na wyższy można przeprowadzić właśnie w ten sposób. Jeżeli faktycznie nie można to mam problem, bo w domu nie mam w ogóle neta, a bardzo by mi zależało na tej nakładce.

mataman

New member
Bez reklam
Nie można zgrać na pena i załadować przez USB? Przecież update softu na wyższy można przeprowadzić właśnie w ten sposób. Jeżeli faktycznie nie można to mam problem, bo w domu nie mam w ogóle neta, a bardzo by mi zależało na tej nakładce.

A od kiedy update'y do gier można z pena robić ? A tak ty nie wiesz bo neta nie masz. Jak ty żeś sie uchował ?

adamusSY

New member
Chyba nakładka musi się gdzieś zainstalować - bo nie ta płycie z grą? Po to chyba jest te 320GB HDD? A myślałem ze na twardy można nagrywać z pena.
Jeżeli chodzi o neta o uwagę mógłbyś zostawić dla siebie! Mam dostęp do neta w pracy w każdym momencie, wszystkie sprawy które potrzebuję załatwiam w pracy. Pracując 8-10h dziennie przy kompie i necie nie mogę patrzeć na niego w domu!!!

mataman

New member
Bez reklam
Ach no tak bo przecież ps3 to jak pc i masz pełen dostęp do systemu i można sobie pliki kopiowac do woli.

Ostatni raz to powiem. Tylko podpinajac ps3 do neta ściągniesz ten update. Czaisz ?

adamusSY

New member
Nie o to chodzi, że mi nie pasi, porostu chciałem uzyskać perę informacji na ten temat, czy można a jak nie to dlaczego, a Wy od razu zachowujecie się, jakbyście pozjadali wszystkie rozumy bo wszystko dla Was jest jasne! Jestem tu nowy, konsole ma tydzień i jeszcze wiele nie wiem! Nie siedzę w necie godzinami i nie czytam wszystkiego bo nie mam na to czasu, ale chyba po to jest to forum aby m. in. ktoś komuś pomógł, wytłumaczył a nie robił sobie zdawkowych uwag i docinków. dzięki panowie na odpowiedź!

Kapral_Hicks

Klub HDTV.com.pl
vip
Premek, to tylko ilustruje fenomen który opisałem, tzn. jeśli chcesz to możesz udowodnić co tylko ci się podoba. Dużo ludzi wyrabia sobie z takich filmów opinie o grze przed jej kupnem ale najczęściej to wcale nie odzwierciedla prawdziwej wartości gry, nie ma gier idealnych, można ją wiec ukazać w dobrym i złym świetle i to tylko zależy od intencji robiącego taki film.

Bardziej jednak niż to zjawisko zastanawia mnie fakt oceniania przez ludzi gier z perspektywy hypu czy ilości czasu w jakim gra była robiona. Ja tego nie podzielam bo co to mi za różnica ile gra lat była robiona i co o niej gadano, oceniam to co dostałem, najbardziej wrażenia z gry.

Forest89

Active member
Bez reklam
Witam. Grał ktoś już z Was w szkółkę Nascar Jeffa Gordona? Jakby ktoś miał problem z przejazdem na złoto trybu Ekspert to wujek Forest proponuje wyłączyć całkowicie ABS. Dlaczego nie pytajcie, sami sprawdźcie ;)

azet

Member
Bez reklam
jak zagrać w 3 d ? bo wymiana telewizora to chyba nie jest potrzebna, kupuje się tylko okulary , potrzebna gra czy film i to wszystko ?

Do góry