To wszystko co napisałeś bez znaczenia bo też bez konkretu, gdzie jakieś materiały chociaż w małym stopniu popierające twoje tezy, sfrustrowanym bajkopisarzom podziękujemy (o czym świadczą twoje docinki i "lololowanie" rodem z gimnazjalnego słownictwa).
Sam bardzo krytykowałem gt5 przed premierą, nie obchodziło mnie co z tego wyniknie, ( jest dowód, kilka stron wcześniej).
Finał oceniam jednak obiektywnie i chyba właśnie dlatego że nie uległem hypowi oczekując cudów na kiju, nie jestem zły na PD że nie lata się "samolotami" jak to Ural (redaktor psxe) wspomniał skoro content jest mega:bober:.
Część postu pijąca do F3 to już zwyczajnie fanbojstwem zalatuje
GT właśnie najbliżej do gt więc porównujemy, wiele osób wcześniej sugerowało że w forzy określonych błędów nie ma, w gt wyszukiwało zaś samych słabych stron. Nie pisałem nigdzie że forza mi się nie podoba, oceniam jednak starając się być obiektywny biorąc pod uwagę to co wiem.
Udowodniłem iż w forzy występują również błędy które zarzuca się gt, zrobiłem to widząc jak dyskusja nabiera stronniczości, tak jak gdyby forza była gra idealna, nikt nie dostrzegł faktu że ps3 w końcu po tylu latach ma dobrego sim racera, że w końcu jest w co grać na kierze. Fun z gry przysłoniła co niektórym złość na PD, faktycznie, paskudne PD, JAK ONI MOGLI PISAĆ W SAMYCH SUPERLATYWACH O SWOIM PRODUKCIE, to jest życie i rzecz normalna, jak by ktoś pierwszy raz słyszał o marketingu.
"Jedynie rozdziałkę i AA oraz większy LOD".....lolololololol...czyli właśnie te rzeczy które kompletnie zmieniają wygląd auta
Oprócz tych "lolololi" to wogóle masz coś konkretnego do powiedzenia na temat tej gry ? Dyskusja z wać panem wydaje się bezcelowa. Przypomina mi się sytuacja jak Kiki śmiał skrytykować tak wychwalane PDP, że nowe LCD już są lepsze w wielu aspektach z czernią na czele. Wielu widząc nawet głosowanie nie wierzyło chłopakowi, pomimo że wynik był masakryczny dla LCD. To jest właśnie to, jak ktoś sobie coś ubzdura to pózniej ciężko nawet materiałem dowodowym do niego dotrzeć, kompletna paranoja bo pokazuje iż w wielu przypadkach dyskusja jest bezcelowa, ktoś ma zdanie na początku i to pózniej się nie zmieni

. ja natomiast napisałem, mogę się mylić, może czegoś nie dostrzegłem więc chętnie jak mnie ktoś poprawi. Zamiast tego czytamy jakieś gimnazjalne "lololol" gt5 jest takie a owakie "bo tak", jest gra beznadziejna "bo tak"