Gran Turismo 5

premek111

Active member
Bez reklam
azet,jesli chodzi o ustawienia-tuning mechaniczny,to tak, czesto sie używa,skrzynia biegów na torze La Satrhe bedzie inaczej ustawiona niż na Nordschleife ,tak samo docisk itd itp........
Forest ma racje,w GT nigdy nie było optycznego w stylu naklejki,pierdoły bo w wyścigach nie to się liczy.

Ostatnia edycja:

Forest89

Active member
Bez reklam
Panowie zapytam się Was bo sam jeszcze nie sprawdzałem. Chodzi mi o to jak wygląda Online w GT5? Czy idzie tworzyć własny serwer i zaprosić wybranychznajomych tak jak np. w F1 2010? Chciałbym pograć z sąsiadem, ale nie jestem pewny czy będziemy mogli a nie mam jak tego sprawdzić bo mi rodzinka TV zajęła :D

azet

Member
Bez reklam
narazie dobrze się bawię, bo to
Wszyscy naparzają bo to nowość :)

Pozdrawiam,
( o zgrozo ,zgadzam się z nim ).
jak chcieli stworzyć grę gra "fanboyów" cyklu, to jest ok, ale są tacy jak ja, i ja nie grzebię często w ustawieniach jak nie ma potrzeby,(dosyć że ładuje się długo to jeszcze drugie tyle będzie się ustawiać ),
powinien być tuning optyczne bez względu na to jak było we wcześniejszych wersjach, idziemy do przodu ,ma być wszystko co ma konkurencja
chciałbym zobaczyć odważnego który przyzna się że ściaga się każdym z 1000 samochodów,który odważny ?ludzie- nie róbmy sobie jaj ,to absurd

Trudno się od niej oderwać...to zaleta???
nie , zaletą jest że to nowość, zobaczymy za jakiś czas ,czy trudno będzie się oderwać (dodam że ostatnio byli u mnie znajomi , zaczęliśmy od GT 5 ,a skończyliśmy na NFS HP -tylko bez wycieczek osobistych to taki przykład że ludzie chcą się czasami pobawić, pojeździć ferrai, pozmieniać wygląd ,bo realną jazdę mają na codzień )

Ostatnia edycja:

vasyndrom

New member
narazie dobrze się bawię, bo to
( o zgrozo ,zgadzam się z nim ).
jak chcieli stworzyć grę gra "fanboyów" cyklu, to jest ok, ale są tacy jak ja, i ja nie grzebię często w ustawieniach jak nie ma potrzeby,(dosyć że ładuje się długo to jeszcze drugie tyle będzie się ustawiać ),
powinien być tuning optyczne bez względu na to jak było we wcześniejszych wersjach, idziemy do przodu ,ma być wszystko co ma konkurencja
chciałbym zobaczyć odważnego który przyzna się że ściaga się każdym z 1000 samochodów,który odważny ?ludzie- nie róbmy sobie jaj ,to absurd

nie , zaletą jest że to nowość, zobaczymy za jakiś czas ,czy trudno będzie się oderwać (dodam że ostatnio byli u mnie znajomi , zaczęliśmy od GT 5 ,a skończyliśmy na NFS HP -tylko bez wycieczek osobistych to taki przykład że ludzie chcą się czasami pobawić, pojeździć ferrai, pozmieniać wygląd ,bo realną jazdę mają na codzień )

a tobie trzeba tlumaczyc chyba mlotkiem ze zalozenia serii sa zupelnie inne od tego czego TY oczekujesz. kazdy ma swoje gusta, widac jednak ci oldschoolowcy serii mieli wieksze ze sie wyraze "mordy" i nie dali wcisnac na sile do produktu gt czegos co nigdy nie bylo jego czescia.

To tak jakby teraz pozbawic seri bf pojazdow bo cod jest trendy i ich nie ma.

YouTube - Gran Turismo 5 vs. Forza 3 - AI comparison!
Nie no, jak zobaczyłem ten filmik to się załamałem... SI przeciwników nie istnieje...
Czy ta gra ma jakieś zalety? :p

zagraj moze pierw a pozniej zadaj to samo pytanie oO

@Forest

wejdz w community i tam jest opcja lounge (nie wiem jak jest w polskiej wersjii jezykowej niestety) pozniej sie juz polapiesz :)

co do aut :)

5214693114_ee8a2ab972.jpg

Ostatnia edycja:

debeef

New member
Bez reklam
gra ma mnóstwo niedoróbek o których już tu pisano, ale prawda jest taka, że grając czuje się stare dobre GT i nie potrzeba mi nic więcej. Shift się kurzy, Motorstorm :pR się kurzy, a wiem że GT 5 będzie długo grane i jest to druga gra co do której jestem pewny, że się jej nie pozbędę...

vasyndrom

New member
w sumie gt5 to cos ala oblivion, czy tez fallout w przypadku tych dwoch ostatnich tytulow bug na bugu kolejny bug pogania jednak gracze tak czy siak kochaja te tytuly, zas gt5 az tak wielu bugow nie ma bardziej niedorobki jak wspomnial debeef jednak jestem pewien ze gra bedzie grana przez mase ludzi przez bardzo dlugi czas (pewnie do gt6 :D)

Kapral_Hicks

Klub HDTV.com.pl
vip
Patrząc na ten filmik Masty to można również znaleźć bez wysiłku wiele innych, pokazujących z kolei jak jednak auta wymijają te gracza:D. Po mojemu jak komuś zależy to może pokazać/udowodnić prawie wszystko.

Swoją drogą gdyby nie nacisk sony to ta gra jeszcze pewnie długo by siedziała w fazie developingu, moim zdaniem to był pewniak że zobaczylibyśmy ją dopiero na czas ps4, także mimo wszystko dobrze się stało że wydali mniej dopracowany produkt jak by go w cale mieli nie wydać, ps3 potrzebowało takiego racera, na x360 forza i pgr4(to arcade ale jednak wciąż super gra o autach).
Do GT6 posiadacze ps3 mają w co grać, jestem pewien też że fala krytyki na gt5 wpłynie na gt6, pewnie drugi raz wstydu sobie nie będą chcieli przysporzyć, to Japończyki jak by nie było :D

arsenal

Moderator
VIP
No pogubili się japońscy producenci w generacji HD i widać to gołym okiem. Dobrze chociaż, że model jazdy w GT5 sprawia masę frajdy na kierownicy bo reszta jest poniżej oczekiwań. Po prostu Forza nas rozpieściła i przy pierwszym kontakcie to ta gra jest lepsza.
Robię powoli te licencje i zawody specjalne. Na razie daję GT5 szansę.

azet

Member
Bez reklam
gra jest tak świetna że taki przeciętny gracz jak ja już drugi dzień do niej nie usiadł, a to nowość przecież, wiem fani spędzają przy niej całe dnie, ale to nie o to chodzi ,by podlizywać się tylko fanom.

Kapral_Hicks

Klub HDTV.com.pl
vip
Game spot dał najsprawiedliwszą ocenę, ich wideo recka jest najlepsza. Wspomnieli właściwie o wszystkim. Najważniejsza wada jaką według nich jest to właśnie grafika, tu na pewno wielu się zgodzi. Zachwalany bardzo jest za to model jazdy :)

Do góry