- Jak na razie wszystkie próby gry online kończyły się zwiechą konsoli więc tryb online nie istniej![]()
przy takiej prędkości zrobiłem parę fikołków w powietrzu ( ach ten realizm) i samochód wyglądał jak nowy,Jestem na poziomie 14,przy 240 km/h uderzyłem Ferrari w betonową bande - małe rysy i zgięcia.
Zrobiłem to samo w Forza,sami wiecie jaka różnica.Mimo wszystko GT da sie lubić.I choć ma wady jest naprawde wciągająca.
ps: szkoda Peek ze nas opuszczasz
Jestem na poziomie 14,przy 240 km/h uderzyłem Ferrari w betonową bande - małe rysy i zgięcia.
Zrobiłem to samo w Forza,sami wiecie jaka różnica.Mimo wszystko GT da sie lubić.I choć ma wady jest naprawde wciągająca.
ps: szkoda Peek ze nas opuszczasz
Nie Ty użyjesz to ktoś inny... ,mógł nie obiecywać , ale sporo pracy poszło na 1000 samochodów, z których zapewne wiele nawet raz nie będzie użytych
Ponad 200 to i tak wysoka liczba zważywszy na wygląd tych aut. Po za tym nie narzekajmy bo niektóre Standard Cary i tak nieźle wyglądają.mogli poświęcić czas na dopracowanie 300 czy 400 samochodów premium
Bzdury piszesz. Na niektóre wyścigi nie zostaniesz wpuszczony z autem o zbyt dużej mocy, więc wtedy musisz konfigurować auto tak by nie przekraczało np 250KM. A to, że Ty nie umiesz możliwości konfiguracji wykorzystać to już Twoja sprawa. Widocznie za trudne jest to dla Ciebie.tuning mechaniczny ? kupuje się raz i już jest cały czas a ustawienia ?
Zapoznaj się z historią GT. Nigdy nie było tuningu optycznego, to nie ta klasa. Cofnij się do któregoś z NFS to będziesz w swoim świecie...nie sądzę,za to tuning optyczny cieszy bo widać i można zmieniać co chwilę.
Nie przeginajcie. To świetna gra. Niby taki zawód, ale jak wchodzę na listę znajomych na PSN to wszyscy naparzają w Gran Turismo 5GT5 - czyżby największy zawód 2010 roku ? Na to wygląda...