Skoro 'ludzie się podniecają', to coś w tym chyba musi być. Myślisz, że 'podniecałbym się' bublem? Grałeś, że masz już wyrobione zdanie?
Nie będę się powatarzał, ani zbytnio dyskutował. Napiszę tylko (jeszcze raz) 5tka nie ma nic wspólnego z poprzednimi częściami jeżeli chodzi o fizykę i zachowanie samochodów na drodze. Nie wierzysz, poczytaj sobie zagraniczne strony, jak się tam ludzie 'podniecają'.
Jeżeli chcesz sobie grać w gry, gdzie jeździsz kartonowymi pudełkami, które wchodzą w zakręt z prędkością 200 km/h, ale za to ze zniszczeniami, to ja Cię nie będę przekonywał, że model jazdy jest ważniejszy, niż to czy Ci się zbije reklektor, czy nie.
Polecam pograć, spróbować wygrac wszystkie wyścigi, które są w Prologue, a także doświadczyć wyścigów przez sieć (online), to wtedy możemy dyskutować.
Napiszę jeszcze jedno - moim zdaniem nie jest to demo. Widziałem pełne gry, w któych masz mniej samochodów, wyścigów i brak online, za które musisz zapłacić pełną cenę, a nie tak jak tutaj parę funtów. Jeżeli to jest demo, to od dzisiaj ja będę kupował tylko dema, bo żadna (pełna) gra, którą do tej pory kupiłem nie siedzi u mnie konsoli tylko co to "demo".
Pełne GT5 bedzie dostępne za ponad rok. Jeżeli chcesz tyle czekać, to proszę Cię bardzo.
I powiem Ci jeszcze jedno. Jeżeli okaże się, że wersja europejska i amyrykańska Prologue mają inna zawartość w stosunku do japońskiej (inne samochody, wyścigi, etc.), to te "dema" również kupię.
Pozdrawiam