Witam!
Jestem nowym uzytkownikem forum, jednak od dluzszego czasu przygladam sie prowadzonym tu dyskusjom. Szuaklem interesujacych mnie watkow dotyczacych gotowego zestawu kina domowego i nie moglem jako takich doszukac sie.
A zastanawiam sie wlasnie nad takim zestawem kina domowego + LCD.
Na zakup samego kina mam/moge przeznaczyc ok. 2500 tys. Zalezy mi na kilku istotnych dla mnie rzeczach, mianowicie:
- HDMI
- Głosniki tallboy
- wirlles
- divix, xvid
- usb
A co do LCD mam na oku 3 modele
Sony KDL-32V2500
Samsung LE 32R72B ewentualnie white
Sharp LC 32RD2E
wybor napewno miedzy tymi 3 z przewaga samsunga. LCD zawieszony bedzie na scianie. Podlaczany laptop.
Teraz dane lokum: pokoj specjalnie przygotowany do audio ok15 m2
odleglosc od TV ok 2-4m. Do tego UPC i n-TV
DZiekuje za info na ten temat, opinie o samsungu na forum przewazaja wybor lcd na jego korzysc ale moze ktos ma inne zdanie??
Jestem nowym uzytkownikem forum, jednak od dluzszego czasu przygladam sie prowadzonym tu dyskusjom. Szuaklem interesujacych mnie watkow dotyczacych gotowego zestawu kina domowego i nie moglem jako takich doszukac sie.
A zastanawiam sie wlasnie nad takim zestawem kina domowego + LCD.
Na zakup samego kina mam/moge przeznaczyc ok. 2500 tys. Zalezy mi na kilku istotnych dla mnie rzeczach, mianowicie:
- HDMI
- Głosniki tallboy
- wirlles
- divix, xvid
- usb
A co do LCD mam na oku 3 modele
Sony KDL-32V2500
Samsung LE 32R72B ewentualnie white
Sharp LC 32RD2E
wybor napewno miedzy tymi 3 z przewaga samsunga. LCD zawieszony bedzie na scianie. Podlaczany laptop.
Teraz dane lokum: pokoj specjalnie przygotowany do audio ok15 m2
odleglosc od TV ok 2-4m. Do tego UPC i n-TV
DZiekuje za info na ten temat, opinie o samsungu na forum przewazaja wybor lcd na jego korzysc ale moze ktos ma inne zdanie??