Gorące: 47PFL6008

jaskst

New member
Gorące: znamy ceny 55 i 47PFL6008

Zapraszam na stronę Philips Polska. Sugerowana cena 47PFL6008 to 3.200zł.
55PFL6008 - 4.350zł. A więc w sklepach powinno być jeszcze taniej!?
Jeśli to prawda, Philips zrobił nam miły prezent wielkanocny.
Kiki, kiedy będziesz je miał "na stole"?

Pobór mocy 47" - 59 i 55" - 63 W. Jeszcze trochę, a telewizor nie ruszy licznika.
500Hz
"Pilot zdalnego sterowania z inteligentnym wpisywaniem tekstu"
- rozumiem, że z klawiaturą qwerty na odwrocie?
Antena IEC75 - co to jest?
Dual-Core
Szkoda, że Ambilight XL 2, a nie 3-stronny. Co znaczy XL?

Philips Seria 6000. Telewizory

Ostatnia edycja:

AndrzejZ1983

New member
Chyba jakaś pomyłka, bo model wyższy 55PFL7008K kosztuje już 9599zł, czyli ponad dwa razy więcej.

Ostatnia edycja:

AndrzejZ1983

New member
Oby ;) ja kliknąłem "Kup" licząc na coś w stylu Allegro, ale niestety wyświetliło mi tylko sklepy w których można nabyć produkty Philips. Ale ta 2 razy wyższa cena 7008 nie daje mi spokoju.

kuchaty

New member
Patrząc na pełną specyfikacje 6008 na stronie Philipsa to widać że kilka błędów jest w opisie. Miejmy nadzieję że cena nie jest pomyłką.

jaskst

New member
Oby ;) ja kliknąłem "Kup" licząc na coś w stylu Allegro, ale niestety wyświetliło mi tylko sklepy w których można nabyć produkty Philips. Ale ta 2 razy wyższa cena 7008 nie daje mi spokoju.

Skontaktowałem się z konsultantem Philipsa. Oto zapis rozmowy (a raczej próby rozmowy):

Witamy na czacie Philips. Dziękujemy za zadanie pytania, obecnie rozmawiasz z Łukasz.
Łukasz: Witam, nie ma jeszcze oficjalnych cen tych modeli telewizorów, w związku z czym nie odpowiem Panu na tego typu pytania. Te produkty nie znajdują się jeszcze w dystrybucji Philips Polska.
Józef: Skąd ceny na oficjalnej przecież stronie Philips Polska?
Józef: Philips Seria 6000. Telewizory
Józef: Czy mogę liczyć na odpowiedź?
Józef: Halo, jest Pan panie Łukaszu?
Józef: Od wielu lat jestem użytkownikiem i zwolennikiem Philipsa, a oto jak mnie traktują!!! Brawo! Niech Pan przyzna sobie premię.

Zero odpowiedzi.

jaskst

New member
Skontaktowałem się z konsultantem Philipsa. Oto zapis rozmowy (a raczej próby rozmowy):

Witamy na czacie Philips. Dziękujemy za zadanie pytania, obecnie rozmawiasz z Łukasz.
Łukasz: Witam, nie ma jeszcze oficjalnych cen tych modeli telewizorów, w związku z czym nie odpowiem Panu na tego typu pytania. Te produkty nie znajdują się jeszcze w dystrybucji Philips Polska.
Józef: Skąd ceny na oficjalnej przecież stronie Philips Polska?
Józef: Philips Seria 6000. Telewizory
Józef: Czy mogę liczyć na odpowiedź?
Józef: Halo, jest Pan panie Łukaszu?
Józef: Od wielu lat jestem użytkownikiem i zwolennikiem Philipsa, a oto jak mnie traktują!!! Brawo! Niech Pan przyzna sobie premię.

Zero odpowiedzi.

Niestety, odpowiedź pojawiła się:

Łukasz: Przepraszam, aczkolwiek mieliśmy problemy techniczne z połączeniem. Niestety nie mam informacji dlaczego takie ceny zostały podane na stronie internetowej. Na dzień dzisiejszy nie ma cennika nowych telewizorów, także jest to najprawdopodobniej pomyłka osób obsługujących stronę.
Łukasz: Poza tym ceny podawane na stronie są cenami sugerowanymi przez producenta i znacznie różnią się od cen w sklepach, w związku z czym nie należy się spodziewać, że będą mieć odzwierciedlenie w cenach sklepowych.

beny

New member
Chyba cos tu nie gra ja tez chcialbym taka cene ale....przed premierowe ceny nie zapowiadaly takiej ceny ...poza tym ta cena za 7008 faktycznie dziwna a moze dobra..??? a 6008 hmmmm moze powienien byc po 7000 :) zobaczymy

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Widzę , że to wersja "K/12". Czy na polski rynek trafi wersja "S/12" z tunerami DVB-T2 i DVB-S2 ?

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Do góry