Też myślę że film jest przewidywalny zwłaszcza jego fabuła dużo efektów i rozwałka już pisałem o tym jak zobaczyłem pierwszy raz reklamę na tvn na polskiej stacji ona też jest słaba a kolega teraz to potwierdza.Po za tym co można innego wymyślać w fabule Godzilli jak dla mnie film robiony metodą "skok na kasę" i nic nowego nie wnosi do gatunku
Kolego mam nadzieje ze w zyciu prywatnym nie wydajesz wyrokow po jednej recenzji czy tez np po obejrzeniu czegos w wiadomosciach.. To tylko jedna czy nawet niech bedzie 10 sosb, ktorym powiedzmy nie podoba sie ten film- a Ty nawet jeszcze go nie ogladales. A w tym kraju zyje ponad 40 mln ludzi..
Oczywiscie nie neguje ze moze Ci sie film nie podobac - masz takie prawo tylko wez najpierw obejrzyj film - tak przynajmniej bedzie uczciwe Twoje zdanie w stosunku do filmu..
Bo rownie dobrze mozemy rozmawiac o przyszlej zimie na podstawie tej ktora mielismy ...
Kolego kazdy film USA robiony jest na kase i czesciwo ze sa ludzie tam fanatycy filmowi ktorzy naprawde to lubia. Jakbys sam dal tyle kasy co tam daja ludzie na niektore filmy ( a szczegolnie na tego typu filmy jak wlasnie w temacie czy transformersy itp) to mysle ze chcialbys na tym zarobic... To nie jest robienie filmu np Drogowka, troche inne wchodza w gre pieniadze,a i Ci ktorzy dawali na Drogowke to chca zarobic na tym, w przeciwnym wypadku bysmy mieli tylko filmy typu M jak milosc itp.. I raz jeszcze nadmienie ze chodzi mi wylacznie o ocene filmu wlasnie na podstawie traileru, czy np. kilku osob ktore obejrzeli dany film.
Ps. ..... a stara Godzilla podobala sie Tobie? Bo czytalem kilka recenzji ludzi ktorzy obejrzeli nowa i twierdzili ze wlasnie jest lepsza jak " ten gniot sprzed kilku lat " zacytowalem jednego goscia ktory ocenial po obejrzeniu filmu ...
Ostatnia edycja: