gniazdo optyczne w tv sony

R

Repugnant.

Guest
dziwna sprawa gniazdo optyczne w moim tv sony jest za duze:)teoretycznie wszysto powinno byc standardowe ale wtyczka luzno wchodzi do gniazda w tv wyglada to tak jak by gniazdo w tv bylo o wlos za duze co powoduje ze wtyczka jes luzna i przerywa glos.czy ktos spotkal sie z czyms takim?

I

irek6311

Guest
Kabel optyczny jakiś markowy?
te tanie z Allegro niestety bywają nie standardowe i lużno w gniazdo wchodzą czy za ciasno/lub wcale.

R

Repugnant.

Guest
tez mi sie wydawalo nie mozliwe a jednak w ampli wchodzi ciasno i nie rusza sie a w tv luzny:)kabelek queda co tym bardziej dziwne

I

irek6311

Guest
Można domowym sposobem ten wtyk w gnieżdzie przyblokować, byle nie klejem bo będzie na stałe ;)

R

Repugnant.

Guest
hahah chinole.niby to nie problem ale denerwujace to jest:)ciekawe czy moze to byc powodem reklamacji

R

Repugnant.

Guest
nie ma klik bo jest za luzno.a co do wymiany mozna zamienic na taki sam:)lub na wiekszy:)

R

Repugnant.

Guest
nie pomyslalem zeby je zamienic bo sporo zachodu kosztowalo mnie wyplatanie i wypiecie tego kabelka:)a swoja droga nastepnym razem projektujac sobie szawke przewidze jakies specjalne miejsca(tunele)na kable

R

Repugnant.

Guest
nic specjalnego zupelna prostota troche ograniczala mnie potrzeba zabudowania kominka.fotki gdzies sa bo wstawialem.

Do góry