Głośniki do kina domowego w kolorze białym

quasimodek

Member
Bez reklam
Wiecie Panowie, powierchnie piano black są piękne ale piekielnie wymagające w utrzymaniu. Kurz po 5 minutach od czyszczenia już znów się pojawia, taki ich urok.
Na kolumnach może i tak tego nie widać, ale tylko na powierzchniach pionowych. Napewno poziome mogą doprowadzać do szału, tak jak mnie podstawka od TV... Ramkę czyszczę raz na miesiąc a i tak nie ma na niej zbyt wiele. Ale podstawkę to co tydzień bo kurz się jej ima jak rzep psiego ogona...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To raz na tydzien chyba i tak kazdy sprzata w domu?! Czy nie? :)
Powaznie, dla mnie to zaden problem, mam miotelke "piorko" i wystarczy 15s. i po sprawie, raz na jakis czas. Fakt ze czarny generalnie jest niewdziecznym kolorem jezeli chodzi o kurz, ale ja zawsze bylem z tych co wola piekno, a nie praktyczne zastosowania (w tym wypadku mniej lub wiecej kurzu, who cares) :)

WiTT

New member
Bez reklam
Powaznie, dla mnie to zaden problem, mam miotelke "piorko" i wystarczy 15s. i po sprawie, raz na jakis czas.

lolitta-french-maid-kostium.jpg

:roll: :mrgreen:

quasimodek

Member
Bez reklam
To raz na tydzien chyba i tak kazdy sprzata w domu?! Czy nie? :)
Powaznie, dla mnie to zaden problem, mam miotelke "piorko" i wystarczy 15s. i po sprawie, raz na jakis czas. Fakt ze czarny generalnie jest niewdziecznym kolorem jezeli chodzi o kurz, ale ja zawsze bylem z tych co wola piekno, a nie praktyczne zastosowania (w tym wypadku mniej lub wiecej kurzu, who cares) :)

Sprząta się, wiadomo :) Jakbym miał się sugerować jeszcze parametrami możliwości zakurzenia sprzętów to chyba nic bym nie zakupił :p
Moja połówka niestety do sprzątania nie przywdziewa jeszcze takich uniformów, ale spróbuję ją do tego namówić. Wiadomo, że odpowiedni strój do pracy wymagany jest ze względów BHP! A bezpieczeństwo i higiena przede wszystkim :)
Co do miotełkowania, to niestety tylko półśrodek, bo przewala się kurz z jednej strony na inną. Ja walczę ściereczkami, płynami i odkurzaczem (oczywiście nie rezam sprzętu, żeby nie było) ale to syzyfowa praca.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja mam specjalna szczoteczke i tez niezle idzie nia sprzatac szczegolnie stolik , bo czarne sa hartowane szyby. I o dziwo myslalem ze z tv tez bedzie troszke zachodu bo monolit, a tu zdziwko bo bardzo malo kurzy osiada na tej szybie, nie wiem jak sie to dzieje ale jest git ze tak wlasnie jest...

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
u mnie na monolicie kurz osiada jak diabli, ale tylko dlatego, że mam pleksowa ochronę i kurzpo prstu nie ma jak się oderwać i gromadzi się miedzy szyb a pleksą. Najdalej co miesiąc musze sciagac i czyscic ekran, bo na jasnych scenach widać smugi i obszary kurzu.

Do góry