Nawet nie wiecie jak mnie to wkurza.
Oglądając obraz HD,nie mówiąc już o DVD mam tak jak by "niedowład kolorów", porównując - film na PC w 256 bitach koloru
Wiecie jaki "zmyte kolory" są wtedy.
Jako,że np: BoguszO ma taki sam dylemat...,jak napisał cytuje:
"Zauważyłem, że w przypadku delikatnych przejść pomiedzy odcieniami kolorów powstaje efekt podobny jak np na kompuerze gdy wyswietlamy obraz 16mln kolorow na karcie która ma tylko 65000 kolorow - takie "przeplatanie" punktów o podobnych odcieniach w celu "emulacji" koloru posredniego"
prawie wiadomo o co chodzi
,ale jest sedno,
postanowiłem założyć taki topic.
Mam LGPX4RV i poważnie nie wiem w czym tkwi problem.
Może ktoś obeznany napisze czy we wszystkich tej klasy plazmach tkwi ten problem czy to kwestia ustawień.
Rzadko mi ktoś odpowiada ,ale moze to nie jest az tak trudne pytanie
pozdro.
Oglądając obraz HD,nie mówiąc już o DVD mam tak jak by "niedowład kolorów", porównując - film na PC w 256 bitach koloru
Wiecie jaki "zmyte kolory" są wtedy.
Jako,że np: BoguszO ma taki sam dylemat...,jak napisał cytuje:
"Zauważyłem, że w przypadku delikatnych przejść pomiedzy odcieniami kolorów powstaje efekt podobny jak np na kompuerze gdy wyswietlamy obraz 16mln kolorow na karcie która ma tylko 65000 kolorow - takie "przeplatanie" punktów o podobnych odcieniach w celu "emulacji" koloru posredniego"
prawie wiadomo o co chodzi
postanowiłem założyć taki topic.
Mam LGPX4RV i poważnie nie wiem w czym tkwi problem.
Może ktoś obeznany napisze czy we wszystkich tej klasy plazmach tkwi ten problem czy to kwestia ustawień.
Rzadko mi ktoś odpowiada ,ale moze to nie jest az tak trudne pytanie
pozdro.