Tutaj dyskutujemy na temat tego artykułu: Geforce Now - granie w chmurze z Geforce RTX 4080!.
W sumie to wcześniej nie dodawałem biblioteki i masz rację iż jest to dziwne. Nie do końca rozumiem, ponieważ rzeczywiście po sparowaniu nie pokazuje dostępnych tytułów, tylko trzeba wiedzieć jaki tytuł mamy i kliknąć odpowiednią platformę przy odpalaniu.Wziąłem kiedyś na próbę, ale coś mi tam nie przypasowało i odpuściłem.
Dziś wziąłem ponownie Ultimate na miesiąc, sparowałem pada z Shieldem od XSX i wrzuciłem kilka gier. Warto dodać, starych gier. Jakiś ETS2, Fortnite itp.
Nie bardzo rozumiem, dlaczego nie jest widoczna moja biblioteka Steama z PC, tam mam ze 200 gier. Na TV w GFN widzę 1 grę. Oczywiście jestem zalogowany.
Potrafi też wyrzucić jakieś okno z Windowsa i nic nie można zrobić padem - rozumiem, że trzeba mieć myszkę i wówczas to wyłączyć (?) Zresztą dlaczego w ogóle cokolwiek wyrzuca na ekran?
Nie załącza się też HDR, chociażby w Fortnite (na konsolach jest)
Mam też wrażenie, że jest małe opóźnienie.
Co tam w ogóle można przetestować, żeby zobaczyć tą jakość, bo jak na razie (mając konsole) nic nie zrobiło na mnie wrażenia (graficznego).
Przydałby się Cyberpunk. Można w ogóle tam zagrać w GTA5? To bylby dopiero test możliwości.
tez paypale niemam ,zalozylem a nawet nie wiedzialem jak pieniadze przelac na tego paypalaPayPalem.
Np. zrobić przelew z banku,albo kupić doładowanie na Allegro.tez paypale niemam ,zalozylem a nawet nie wiedzialem jak pieniadze przelac na tego paypala