Gdzie pełne HDTV ?

Jedi

New member
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum.
Postanowiłem kupic nowy telewizor i po 2 dniach poszukiwań i oglądania tv w różnych sklepach stwierdziłem że najlepiej będzie kupic od razu taki tv żeby mi służył przez 10lat, a nie zmieniac go za 2-3 lata kiedy HDTV zacznie byc u nas dostępne. Oglądając tv w sklepach martwi mnie słaba jakośc normalnej telewizji, pomyślałem więc że znośną jakośc oferują tylko tv z rozdzielczością 1920x1080. Niestety we Wrocławiu nie znalazłem takiego sprzętu, więc nie mam pewności. Tak czy inaczej poszukuję tv 37-42" z pełnym HDTV i mam prośbę o pomoc. Z tanich znalazłem http://shopper.cnet.com/Sceptre_X37SV_Naga_LCD_TV_37/4014-6482_9-31747109.html ale nie jest chyba sprzedawany w europie. Sporo znalazłem o Bravi X i to wydaje mi się że byłby dobry sprzęt, ale cena będzie raczej nie do przeskoczenia.
Czy macie jakieś pomysły na coś dobrego w sensownej cenie ?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
ze sprzętów które dostępne są od Polskich przedstawicielstw masz:
45" GD1 Sharp
37" GE 1 Sharp
37" 9830 Philips
65" GD1 Sharp
-----------------
ze sprzetów które trafiają na nasz rynek z innych krajów - masz 37" Amoi
pozdaj jaka klasa cenowa Cie interesuje?
pozdrawiam

pozdrawiam

Jedi

New member
Dzięki za propozycje.
Liczyłem na coś poniżej 10tys. Teraz im więcej czytam tym bardziej czuję że chyba warto będzie odłożyc zakup tv o parę miesięcy. Może po mistrzostwach trochę stanieją. Popatrzę też w Niemczech - tam pewnie mają szerszy wybór i niższe ceny.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
TV Sharp 37" GE 1 - ten z konkursu - będzie właśnie za 9999 zł
sprawdź jego zapowiadane parametry.

Do góry